Gök'ten Erbaş'a destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gök'ten Erbaş'a destek
Abone ol
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, son günlerde gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşcinsellik konusundaki açıklamalarına destek verdi. Gök, İslam’ın kurallarını hatırlatarak Erbaş’ın sözlerine tepki gösterenlere, “Dinimizden elinizi çekin” şeklinde seslendi.

Gök yaptığı açıklamada İslamın eşcinselliği lanetlediğine vurgu yaparken, “Eşcinsellik Allah tarafından lânetlenmiştir. Bu konuyu dile getiren Diyanet İşleri başkanımız sayın Prof.Dr.Ali Erbaş “Ey insanlar, İslam zinayı en büyük haramlardan görüyor. Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalığı beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesi. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HİV virüsüne maruz kalıyor.’ şeklindeki söylemlerinden dolayı hakkında sözde İnsan Hakları Dernekleri Dava açıyor sanki suç işlenmiş gibi. Bazı barolar kınama mesajı yayınlıyorlar. 1000 yıllık İslam yurdu olan bu aziz vatan toprakları üzerinde Mübarek Ramazan ayında utanmadan sıkılmadan eşcinselliği savunan bir LGBT kitlesinin türemiş olduğunu hayretle ve dehşetle izliyoruz” dedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANININ YANINDAYIZ
“Toplumumuzun değerlerine düşman olan bu azgın azınlık o kadar kendini kaybetmiş ki asli görevini yerine getiren ve müslüman milletimizi çeşitli hususlarda uyaran Diyanet İşleri başkanımıza blie saldırmaktan çekinmiyorlar” diyen Gök, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: “Biz buradan Diyanet İşleri Başkanımızın yanında olduğumuzu ilan ediyor ve milletimizin değerlerine düşman olan ve bunu her fırsatta dile getiren kitleyi uyarıyoruz. Dinimizden ve  ailemizden elinizi çekin. Yetkilileri de bu sapıklıklara yasal ve sosyal zemin hazırlayan #İstanbulSözleşmesiniderhalfeshetmeye davet ediyoruz. Memur-Sen olarak, Milletin Değerleri Sahipsiz, Kurumları Yalnız Değildir. diyor ve; Ankara Barosu başta olmak üzere, kamu hizmeti sunma çabalarını engellemeye çalışan bütün kurum, kuruluş, kişi ve kesimlere karşı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu ile benzeri konularda denetim icra eden kurumlara ve yargıya başvuracağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atıf Deniz: Bu zihniyet Lut Kavmi’ne benziyorÖnceki Haber

Atıf Deniz: Bu zihniyet Lut Kavmi’ne ben...

Demirbaş Erbaş'a sahip çıktıSonraki Haber

Demirbaş Erbaş'a sahip çıktı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı