Gaziantep'te sürücülere ölümüne tuzak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Şeytanın aklına gelmeyecek bu olay Gaziantep'te yaşandı. Bu kadarına da pes dedirten olayda, İki genç sürücülerden para alabilmek için lüks araçların önüne atladıkları iddia edilirken, bir iddia ise gençlerden birisi intihar için aracın önüne atladığı iddia edildi. Görüntüleri izlediğinizde yürekleriniz ağzınıza gelecek cinsten.

www. memohaber.com haber merkezine gelen bilgiye göre, olay dün akşam Abdulkadir Aksu Bulvarı'ndan yaşandı. İddiaya göre iki genç para alabilmek için lüks araçların önüne atladılar. 

İddiaya göre olay Üniversite bulvarı üzerinde Gaziantep'te resmi bir kurumda çalışan Melihat K. isimli bayanın özel aracı ile seyir halindeyken Henüz ismi öğrenilemeyen iki gençten birisinin aracın önüne kendini atarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.  Kaza sonucu  22 yaşında olduğu öğrenilen genç 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve vucudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu, kafasından darbe aldığı ve Hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Öteyandan diğer bir iddia ise, cadde üzerinde bekleyen gençlerin kendi aralarında konuşmalarında ise; aracın önüne atlayan genç arkadaşı olan kırmızı montlu gence "Ben intihar edeceğim"dedikten bir süre sonra seyir halinde gelen aracın önüne atladığı iddia edildi.

Polis, intihara teşebbüsten işlem yaptı.

O GÖRÜNTÜYE VALİLİK AÇIKLAMASI

Bazı sosyal medya hesaplarında Gaziantep’te bir gencin kendisini yoldan otomobilin önüne attığı bir video kullanılarak, yabancı uyruklu gençlerin kendilerini lüks otomobillerin önüne atmak sureti ile kazaya karışan otomobil sahiplerinden para almaya çalıştığı yolundaki bilgiler paylaşılmaktadır. Bu bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bahse konu olay 24 Şubat 2020 tarihinde saat 22.00 sıralarında 15 Temmuz Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinde meydana gelmiştir.  Olay münferit bir vakadır. Görüntülerde yer alan ve 22 yaşında olan yabancı uyruklu genç, özel problemleri sebebi ile bir aracın önüne atlayarak intihar girişiminde bulunmuş olup, belindeki kırık nedeni ile hastanede yoğun bakımda yatmaktadır ve hakkında intihara teşebbüsten işlem yapılmıştır. Görüntülerdeki diğer şahıs polise verdiği ifadede olayı doğrulamıştır. 

İntihara teşebbüs eden kişi daha önce herhangi bir aracın önüne atlamadığı gibi şimdiye kadar ilimizde yaşayan hiçbir yabancı uyruklu vatandaş ile ilgili böyle bir olay yaşanmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te torbacı operasyonu: 46 tutuklamaÖnceki Haber

Gaziantep’te torbacı operasyonu: 46 tutu...

Deprem Gaziantep'ten de hissedildiSonraki Haber

Deprem Gaziantep'ten de hissedildi

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi