Gaziantepspor kalan maçlarına çıkmama kararı aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepspor kalan maçlarına çıkmama kararı aldı
Abone ol
Gaziantepspor Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz grup kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı aldı.

Gaziantepspor Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz grup kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Bilindiği üzere Kulübümüz geçmiş yönetimlerin bırakmış olduğu ağır borç yükü nedeni ile FIFA tarafından yabancı Futbolcu ve Takımlarına yapılmayan ödemelerden dolayı çok sayıda eksi puan cezası ve son olarak bir alt lige düşürülme cezası almıştır.

Gaziantepspor'umuz 50 yıllık tarihi ile Gaziantep Şehrini gerek saha içinde gerekse de saha dışında hiçbir şaibeli olaylara karışmadan onurlu bir şekilde temsil etmiştir. Ancak gelinen noktada takımımızın bu durumunda maçlara çıkması ağır yenilgiler ile Gaziantepspor isminin ve armasının ayaklar altına alınacağı bir durum yaratmaktadır. Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına Kulübümüz TFF 2.Lig Beyaz grup kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır.

Tüm sporseverlerin ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz ki; Lig'den çekilme kararı Kulübümüzün kapatılacağı bir karar kesinlikle değildir. Tam aksine daha fazla yıpranmadan yeni sezondan itibaren sıfır borç ve şirketleşme politikasının da içinde bulunduğu yeni bir proje ile yapılanmaya giderek, Gaziantepspor'umuzu hak ettiği yerlere en kısa süre zarfında getirmek hedeflenmektedir."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Gül, “Zihniyet dönüşümüne ihtiyaç var”Önceki Haber

Vali Gül, “Zihniyet dönüşümüne ihtiyaç v...

“Deneylerle 8’inci Sınıf Atölye Çalışmaları” yoğun ilgi gördüSonraki Haber

“Deneylerle 8’inci Sınıf Atölye Çalışmal...

Yorum Yazın