Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan 23 Nisan Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan 23 Nisan Kutlaması
Abone ol
Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TBMM’nin 96. yıldır millet iradesinin en büyük sembolü olduğunu belirten Yozbatıran, mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Milletimizin hürriyet ve kalkınma ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclis’imizin 96. yıldönümünü hep beraber coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 ülkenin yönetiminde her türlü etki, baskı ve mandayı reddettiği tarihtir. Millet iradesinin tecelligahı olan TBMM’nin açıldığı tarihtir. Aranılan millet desteği ve yapılacak kurtuluş mücadelesindeki meşruiyet arayışının TBMM’nin açılmasıyla sonlandığı tarihtir.

Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir.

Bu vesileyle yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini; hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 96. yıldönümünün aziz milletimize ve ülkemize yeni bir soluk ve heyecan getirmesini diliyorum.

Tutum ve davranışlarıyla millet iradesine bağlılıklarını her fırsatta ispatlayan ve bundan da asla ödün vermeyen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını, muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnet hislerimle yâd ediyor, kutlu mirasın sonsuza kadar yaşatılacağını kararlılıkla ifade ediyorum’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTO Başkanları, 23 Nisan’ı kutladıÖnceki Haber

GTO Başkanları, 23 Nisan’ı kutladı

GKV’de 23 Nisan coşkusu şölene dönüştüSonraki Haber

GKV’de 23 Nisan coşkusu şölene dönüştü

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat