GTO'da heyecan komite seçimleriyle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTO'da heyecan komite seçimleriyle başladı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) 23 Aralık'ta yapılacak seçimler öncesi ilk heyecan meslek komitesi seçimleriyle başladı. Komite seçimlerinin tamamlanmasının ardından Cuma günü Başkan ve Yönetim kurulu seçimi yapılacak.

Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) 23 Aralık'ta yapılacak seçimler öncesi ilk heyecan meslek komitesi seçimleriyle başladı. Komite seçimlerinin tamamlanmasının ardından Cuma günü Başkan ve Yönetim kurulu seçimi yapılacak.

GTO'da Başkanlık yarışı için çok sayıda kişinin adı geçerken, dün gerçekleşen komite seçimlerinde, Otomotiv Satış-Servis-Yedek Parça Meslek Komitesi, Bankacılık-Finans ve Mali Hizmetler Meslek Komitesi, ve Bilgisayar-GSM ve Aksesuarları Meslek Komitesi, Plastik-Ambalaj-Kauçuk-PVC Pencere İmalatı Alım ve Satımı Meslek Komitesinde üyeler belirlendi.

BAŞKANLIK SEÇİMİ ÖNCESİ KOMİTE HEYECANI

23 Aralık'ta yapılacak Başkanlık seçimi öncesi GTO'da 4 meslek grubunda bin 558 üye oy kullandı. Otomotiv Satış-Servis-Yedek Parça Meslek Komitesinde; 1 Meclis Asil, 3 Meclis Yedek Üyesi seçimleri, Bankacılık-Finans ve Mali Hizmetler Meslek Komitesinde; 2 Meclis Asil, 2 Meclis Yedek Üyesi seçimleri, Plastik-Ambalaj-Kauçuk-PVC Pencere İmalatı Alım ve Satımı Meslek Komitesinde; 1 Meclis Asil, 2 Meclis Yedek Üyesi seçimleri ve Bilgisayar-GSM ve Aksesuarları Meslek Komitesinde; 1 Meclis Asil, 2 Meclis Yedek Üyesi seçimleri gerçekleştirildi.

KİMLER ADAY?

Kritik seçimler öncesi GTO'da çok sayıda kişinin başkanlık için adı geçiyor. Rıdvan Köksüzer ve Ökkeş Tabur adaylıklarını net olarak açıklarken, Beyhan Külekçi, Necmettin Ay ve Bilal Kara da başkanlık için adı geçenler arasında yer alıyor. Öte yandan tüm adayların farklı bir isim üzerinde uzlaşma sağlayabileceği de iddia ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir'den trafiği rahatlatmak için yeni projeÖnceki Haber

Büyükşehir'den trafiği rahatlatmak için...

17 DEAŞ hedefi havadan imha edildiSonraki Haber

17 DEAŞ hedefi havadan imha edildi

Yorum Yazın

Gaziantep’te Rezidansa ölüm baskını! Ölü ve Yaralılar Var!
Gaziantep'te 25 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Katil zanlısı eski eş Suriye'ye kaçmak üzereyken yakalandı
GTB şubat Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi
GSO’da uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliği düzenlendi
SANKO Okulları Eskrimde Sekiz Birincilik Madalyası Kazandı
Mobilya Kent projesinin temeli atıldı
Gaziantep'te kesinleşmiş cezası bulunan 3 firari yakalandı
Boşanmayı hazmedemeyince dehşeti yaşattı
Ali hoca müsabakayla anıldı
Meriç: AKP'nin Yıkım Politikalarına Dur Diyeceğiz!
Büyükşehir, Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de etaplar arası ring seferi oluşturdu
Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler