GTO Başkanı Bartık’tan darbe girişimine sert kınama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTO Başkanı Bartık’tan darbe girişimine sert kınama
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, milletin iradesi ile seçilen hükümete yapılan darbe girişimini asla kabul etmediklerini ve kınadıklarını belirtti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, milletin iradesi ile seçilen hükümete yapılan darbe girişimini asla kabul etmediklerini ve kınadıklarını belirtti.

Bartık, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde azınlık bir grubun gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin ülkeye büyük zarar verdiğini söyledi.

Milletiyle barışık, ülkesinin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hizmetlerini devam ettiren şanlı ordunun, bir grup darbe heveslisinin hevesini kursaklarında bıraktığına dikkati çeken Bartık, “Ordumuz darbe heveslilerinin bu hevesini kursağında koydu. Bundan sonra hiç kimse bu gibi çağ dışı eyleme başvuramayacaktır. Gün bir ve beraber olma günüdür. Halkımızı sağduyuya ve birlikteliğe davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Hiç bir güç bizleri demokrasiye hizmet etmekten alıkoyamaz” diyen Bartık, şunları kaydetti:

“Milletimizin iradesi ile seçilen hükümetimize yapılan darbe girişimini asla kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde demokrasiye ve demokratik düzene sahip çıkarak hep beraber aşacağız. Demokrasimize sahip çıkalım. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahşap evde çıkan yangında Suriyeli çift öldüÖnceki Haber

Ahşap evde çıkan yangında Suriyeli çift...

Hainler emellerine asla ulaşamayacakSonraki Haber

Hainler emellerine asla ulaşamayacak

Yorum Yazın