GSO Başkanları İstanbul‘daki saldırıyı kınadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GSO Başkanları İstanbul‘daki saldırıyı kınadı
Abone ol
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Milletçe yastayız, başımız sağ olsun’’ dedi. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Türkiye olarak her zamankinden daha çok kucaklaşmaya, kenetlenmeye ve sağduyuyla hareket etmeye ihtiyacımız var. Amacı korku ve kaos oluşturmak olan terörü ve destekçilerini lanetliyorum” dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Milletçe yastayız, başımız sağ olsun’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı taziye mesajında, canlı bomba eyleminde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasından derin üzüntü duyduklarını ifade ederek, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 

Dünyanın en işlek havalimanlarından birisi olan İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen saldırının terörün temel hedefinin katliam ve masum insanları öldürmek olduğunu bir kez daha ortaya koyduğuna işaret eden Konukoğlu, ‘’Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını paylaşıyorum’’ dedi. 

GSO Başkanı Konukoğlu, terörün kendisine destek veren ve kucak açanları da bir gün vuracağını belirterek, mesajında şunları kaydetti: 

‘’Eli kanlı terörün dili, dini, ırkı yoktur. Küresel bir boyut kazanan terör, bütün insanlığın geleceğini tehdit etmektedir. Dünyada tüm ülkeler teröre karşı ortak ve net bir tavır ortaya koymalı, terör örgütlerine karşı kararlı bir mücadele yürütmelidir. Türk milleti olarak; birlik beraberliğimizi, huzurumuzu ve istikrarımızı hedef alan teröre karşı güçlü duruşumuzu sürdüreceğiz. İnsanlıktan nasibini almamış, vicdanı duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen İstanbul’daki saldırıyı bir kez daha lanetlerken, hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimi sunar, milletimize başsağlığı dilerim.’’

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Türkiye olarak her zamankinden daha çok kucaklaşmaya, kenetlenmeye ve sağduyuyla hareket etmeye ihtiyacımız var. Amacı korku ve kaos oluşturmak olan terörü ve destekçilerini lanetliyorum” dedi. 

Topçuoğlu, kandan beslenen ve amacı insanlar arasında kaos ve korku oluşturmak olan terörün bir kez daha alçak yüzünü gösterdiğini kaydederek mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Uluslararası bir Havalimanı olan Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör eyleminin uluslararası arena tarafından doğru okunması gerekiyor. Dünyaya kafa tutan bu tür terör eylemlerinin önüne geçmek için bütün ülkelerin iş birliği içerisinde olması gerekiyor. Bundan önceki dönemlerde dünyanın farklı ülkelerinde bu tür terör saldırıları sonucu yüzlerce insan hayatını kaybetti. Terör eylemlerinin sonuncusunu dün gece İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşadık. Üzüntümüz derin, yüreklerimiz acı dolu. Ancak yaşanan bu olaylar karşısında hepimiz sağduyulu olmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, kenetlenmek ve terörle destekçilerine duruşumuzdan bir adım geri atmadan dik durmak zorundayız. Türkiye’nin içerisinden geçtiği bu kritik günlerde milletçe bir birimize her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız. İstanbul’da ve ülkemizin değişik illerinde yaşanan terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allahtan rahmet, ailelerine yakınlarına da sabır ve metanet diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün sağduyu ile kenetlenme günüdür” 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTO’dan İstanbul’daki saldırıya tepkiÖnceki Haber

GTO’dan İstanbul’daki saldırıya tepki

GBC’den sert kınamaSonraki Haber

GBC’den sert kınama

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı