Fiat Uno Satın Almak İçin 5 Geçerli Neden

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fiat Uno Satın Almak İçin 5 Geçerli Neden
Abone ol
1899 yılında üretim hayatına başlayan Fiat, uzun yıllara dayanan tecrübesini kullanıcılara en iyi şekilde sunuyor.

Ürettiği her otomobil zaman kavramının ötesine geçerek her dönem kullanılabiliyor. Zamansız araçlardan biri de kompakt tasarımıyla dikkat çeken Uno, performansı güçlü olan motoru ile kullanıcıların tercihleri arasında yerini alıyor. Bu araç, trafikte rahat bir şekilde hareket etmenizi ve park alanlarında herhangi bir problem yaşamanızı engelleyecek şekilde üretiliyor. Uno’nun taşıdığı özellikler bunlarla sınırlı kalmıyor. Kavrama hakimiyeti yüksek olan hidrolik direksiyondan elektrik sistemlerine kadar her detay en iyi şekilde tasarlanıyor. İşte Fiat Uno almanız için geçerli olan 5 neden;

İyi Bir Performansa Sahip Motor Gücü 

Yol tutuş performansının artış göstermesi için araçların bazı özelliklerinin çok iyi olması gerekiyor. Bu özelliklerin en başında ise motor gücü geliyor. Fiat Uno, bu performansı kendi alanına göre en iyi şekilde sağlıyor. Motor gücü, Uno serisine göre değişim gösteriyor. Tümü 4 silindir olarak üretilmesinin yanı sıra 3 farklı motor tipi mevcut. İtalyan üretimi olan Uno 60S, verimli bir motora sahip. Yakıt tüketimin az olması sizin tasarruf yapmanıza yardımcı oluyor. Şehir içi yolculuklarda herhangi bir sorun yaşamadan seyahatinize devam edebilirsiniz. 70S Uno ise Türkiye’de üretiliyor ve karbüratörlü motora sahip. Bakım ve onarımı kolaylıkla ve küçük maliyetlerle yapılan motorun verimi oldukça yüksek. Fiat Uno 70SX, teknolojik donanımı en yüksek olan modellerden. ECU sistemi ile kontrol edilen bu araç tek nokta enjeksiyonlu motora sahip. 

Park Alanında ve Trafikte Avantaj Sağlayan Kompakt Tasarım

Fiat Uno’nun en büyük avantajlarından biri de dış tasarımının standarda göre daha kompakt boyutlarda olması. Böylece aracın bu özelliğinden yararlanarak trafikte yolculuk yaparken rahat olabilirsiniz. Park alanında da otomobilin bu özelliğinden yararlanarak daha dar alanlara Uno’yu yerleştirebilirsiniz. Bagaj kapasitesinin 271 lt olması da yanınızda taşımak istediğiniz eşyaları muhafaza edebilme imkanı sunuyor. Dilerseniz arka koltukları yatış pozisyonuna alarak bagajınıza ek bir alan yaratabilirsiniz. Aracın dış tasarımının avantajlı olması kadar iç tasarımda kullanılan detaylarda farklılık yaratıyor. Yolculuğunuz sırasında koltukta arkanıza yaslanarak rahat bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Efor Harcamadan Kullanabileceğiniz Hidrolik Direksiyon Dizaynı 

Güvenli bir şekilde seyahat etmek için aracın sürücü ile entegre olması büyük önem taşıyor. İç kısımda kullanılan detayların ergonomik ve konforlu olması sürüş deneyiminizi daha keyifli hale getiriyor. Yol tutuşunuzu belirleyen direksiyonun taşıdığı özelliklerde bu noktada etkili oluyor. Fiat Uno modellerinde kullanılan hidrolik direksiyon, kullanım konforunuzu artırıyor. Bu sistem, direksiyon çevirmek için çok fazla efor harcamanıza gerek duymuyor. Standart direksiyonlara göre daha az güç uygulayarak aracınıza dilediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Hidrolik sıvı ile çalışan bu direksiyona sahip olan Fiat Uno’yu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

Eğlencenin Tadına Varacağınızı Ses Sistemleri 

Uzun ya da kısa mesafeli seyahatiniz sırasında keyifli vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için Fiat Uno’da bulunan kasetçalar, fabrika çıkışında araca entegre ediliyor. Aracın ön ve arka kısmında 4 adet hoparlör yer alıyor. Bu hoparlör sayısı kişisel tercihe göre artırılabiliyor. AUX ve USB kablosuyla cep telefonunuzu araca entegre ederek müziğinizi telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Tercihe göre CD çalar ve MP3 çaları da Fiat’a ekleyebilirsiniz. Bu sistemlerden yararlanarak yolculuğunuzu daha keyifli hale getirebilirsiniz. 

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tatlı bir yaşama başlangıcın sırrı ‘Gaziantep Katmeri’ndeÖnceki Haber

Tatlı bir yaşama başlangıcın sırrı ‘Gazi...

Kılıç: Ahilik Türkiye'nin manevi muhafızıdırSonraki Haber

Kılıç: Ahilik Türkiye'nin manevi muhafız...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı