Fadıloğlu, park alanında inceleme yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu, park alanında inceleme yaptı
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başlanan nitelikli parkta çalışmalar aralıksız sürüyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başlanan nitelikli parkta çalışmalar aralıksız sürüyor. Park alanında incelemede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, parkın en kısa sürede hizmete açılmasıyla ilgili ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güvenevler Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırılması için çalışma başlattı. Yapımı devam eden parkı yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, park konusunda verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. Toplam 8 bin 536 metrekare alan üzerine yapılan parkta; 200 metrekarelik çocuk oyun alanı, kum havuzu, eğimli kaydırak alanı, 2 adet basketbol sahası, 60 metrekarelik fitness alanı, oturma alanları bulunacağını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, parka yetişkin ağaç dikeceklerini belirtti. Otopark sorununun yaşanmasını önlemek adına parkın yanında otopark çalışması da yürüttüklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, nitelikli yapılacak parkın kısa süre sonra hizmete açılacağını kaydetti.

VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ
İncelemeler sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

“Güvenevler Mahallesi’ndeki su deposusun yanında mevcut olan alanımızın kamulaştırma çalışmalarını bitirdikten sonra mahallemize vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Parkı yaptığımız alan çok meyilli bir alan. Bu meyilli alanı planlamayla belirli bir noktada çözdük. Burada özellikle gençlerimizin de rahatlıkla spor yapabileceği mekanlar elde etmeye çalıştık. Tabi spor mekanlarını yaparken diğer taraftaki konutları da rahatsız etmemek adına uç kısımlara alarak, su deposuna yakın olan noktada bir planlama yaptık. Bu şekildeki bir rekreasyon düzenlemesiyle böyle bir yerde çok fazla meyil olduğu için yürüyüş parkuru yapmakta zorlanıyoruz haklı olarak. Çünkü vatandaşın kullanabileceği bir yer olamayacak. Ağırlıklı olarak spor fitnes aletleriyle yeşil alanları oluşturup, Güvenevler Mahallesi sakinlerimize burayı teslim etmiş olacağız. İmkan dahilinde geçmiş dönemde planlanmış olan park alanlarının hepsinin öncelikli mülkiyet meselelerini görüp planlamalarıyla birlikte milletimizin hizmetine sunuyoruz. Şimdiden Güvenevler Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepliler şarkıcı Buray'la coştuÖnceki Haber

Gaziantepliler şarkıcı Buray'la coştu

Hastanelerde yeni düzenleme!Sonraki Haber

Hastanelerde yeni düzenleme!

Yorum Yazın

Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız
Gaziantep'te mazot kaçakçılarına darbe!
AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu
Karayılan'dan uyarı! Kaynağı meçhul bilgiye inanmayın 
Gaziantep'te bıçaklanan şahıs ölümle pençeleşiyor 
Gaziantep'te kayıp olarak aranıyordu! Ölü bulundu
Gaziantep'te kaza günü! Çok sayıda yaralı var 
GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü
GSOMEM ve Akbank’tan KOBİ’lerin Yeşil Dönüşümüne Destek için iş birliği protokolü
CHP’de Üye Kayıt Seferberliği…
Şule Yüksel şenler 2’nci Kitap ve Kültür Günleri başlıyor
Gaziantep Büyükşehir, Haftayı Dolu Dolu Geçirdi
GTB’de “Dış Ticaret İşlemleri Muhasebesi” Eğitimi