
Kuruluşu 1966 yılında olan ve 2005 yılında Özgüçlü ailesi tarafından satın alınan Oba Makarna, dünyanın 80 ülkesine ihracat yapıyor.
Kuruluşu 1966 yılında olan ve 2005 yılında Özgüçlü ailesi tarafından satın alınan Oba Makarna, dünyanın 80 ülkesine ihracat yapıyor.
Oba Makarna CEO’su Alpaslan Özgüçlü, Oba makarnayı dünyada bir çok ülkede hem kalite hem lezzet hem de fiyat avantajıyla tüketicilerin tercih ettikleri global makarna markası haline getirdiklerini ifade ederek, “Oba, Türkiye makarna ihracatının yüzde 25’ini tek başına gerçekleştirerek ülkemizin gururu olmuştur” dedi.
Ulusal büyüme stratejisi çerçevesinde Esra Erol ile anlaşarak reklam kampanyasına başladıklarını aktaran Alpaslan Özgüçlü, “Esra hanımla Özgüçlü ailesi arasında eskiye dayanan bir dostluk olmasından dolayı Sayın Esra Erol teklifimizi kabul etti. Esra hanımı tercih etmemizde birçok faktör vardı. Bu faktörleri Sayın Esra Erol’un Türk kadınları tarafından gerek aile hayatı, gerek örnek kişiliği ve gerekse başarılı programları olarak sıralayabiliriz. Markanın köklü ve mütevazi duruşuna paralel bir duruş sergileyen Esra Erol ile anlaşma yapılarak, markayı Türk halkına yeniden hatırlatmak için birlikte bir markalaşma yolculuğuna çıkıldı” diye konuştu.
Reklam kampanyaları ile ilgili basında telaffuz edilen rakamların doğru olmadığını belirten Özgüçlü, “Eski dostluğa istinaden çok daha mütevazi bir bütçe ile işbirliği yapılmıştır. Basına yansıyan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Her iki tarafta çıkan işin sonucundan gayet memnundur” diyerek sözlerini tamamladı.
Yorum Yazın