Elektrikli otobüsler için anket hazırlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elektrikli otobüsler için anket hazırlandı
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda çevre dostu araçları etkin kılmak için yürüttüğü, “Elektrikli Otobüslere Dönüşüm Projesi” çerçevesinde vatandaşların toplu ulaşımdaki tercihlerini tespit etmek üzere anket hazırladı.

“Yeşil Şehir Gaziantep” için çevre ve doğa dostu projelere ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, egzoz gazını ortadan kaldıran ve yakıt tasarrufu sağlayarak işletme maliyetini düşürecek elektrikli toplu ulaşım sistemi için Dünya Bankası Desteği ve Arap iş birliği ile "Elektrikli Otobüslere Dönüşüm Projesi" için çalışmalarını sürdürüyor.
Proje hakkında Gazi şehirlilerle ortaklaşa hareket eden büyükşehir, otobüslerin kent içi ulaşıma entegrasyonunun kolaylaştırılmasının hedeflendiği anket soruları ile vatandaşların tercihlerine göre şeffaf ve katılımcı belediyeciliğe uygun karar alabilmeyi amaçlıyor. Projede “Ben de varım” diyen gazi şehirliler, https://kararastirma.com/toplu_ulasim/anket_gaziantep.html internet adresinden ankete katılabilecek.
“Gaziantep Ulaşım Tercihleri” başlıklı anket ile toplamda 7 soru hazırlandı. Bu çerçevede vatandaşlardan, günlük ulaşımında toplu taşıma araçlarını ne sıklıkla kullandığı, gün içinde genellikle ne amaçla yolculuk yaptığı, en sık ulaşım türü ve elektrikli ulaşım projesine yönelik düşünceleri gibi soruların yanıtları alınıyor. Ayrıca ankete katılanlara, varsayımsal olarak toplu ulaşım ve özel araç değişkenlerinin yer aldığı 12 senaryodan oluşan bazı sorular soruluyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Halı ihracatçıları Mısır’da temaslarını sürdürüyorÖnceki Haber

Halı ihracatçıları Mısır’da temaslarını...

Ulaşım ticaretin önünde engelSonraki Haber

Ulaşım ticaretin önünde engel

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı