EMITT’te Gaziantep standını 10 bin kişi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EMITT’te Gaziantep standını 10 bin kişi ziyaret etti
Abone ol
Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) açılan Gaziantep standına 4 gün boyunca yaklaşık 10 bin yerli ve yabancı misafir ziyaret etti.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) açılan Gaziantep standına 4 gün boyunca yaklaşık 10 bin yerli ve yabancı misafir ziyaret etti. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası ve TURSAB BYK Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan stant, meraklılarıyla buluştu. Fuar süresince standı ziyaret eden misafirlere tanıtım broşürleriyle bilgilendirmeler yapıldı ve yöresel lezzetler ikram edildi.

Turizm dünyasının en önemli buluşma noktası olan EMITT’e Gaziantep damgasını vurdu. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçi,  31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu sene de turizm profesyonellerinin buluşma noktası oldu.

Gaziantep standını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Valisi Davut Gül, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Metin Sözen, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım başta olmak üzere İstanbul'da faaliyet gösteren Gaziantepliler dernek başkanları ve üyeleri, Geleneksel el sanatları sanatkarlarının üye olduğu Anadolu El Sanatlarını Yaşatma ve Geliştirme Derneği (ANELSANDER) Başkanı ve üyeleri, pek çok ilin başkanları, kültür müdürleri ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te o işyerlerine operasyon: 2 tutuklamaÖnceki Haber

Gaziantep'te o işyerlerine operasyon: 2...

HDP'den Celal Doğan açıklaması!Sonraki Haber

HDP'den Celal Doğan açıklaması!

Yorum Yazın

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı oynanacak mı?
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar Var!
Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız
Gaziantep'te mazot kaçakçılarına darbe!
AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu
Karayılan'dan uyarı! Kaynağı meçhul bilgiye inanmayın 
Gaziantep'te bıçaklanan şahıs ölümle pençeleşiyor 
Gaziantep'te kayıp olarak aranıyordu! Ölü bulundu
Gaziantep'te kaza günü! Çok sayıda yaralı var 
GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü
GSOMEM ve Akbank’tan KOBİ’lerin Yeşil Dönüşümüne Destek için iş birliği protokolü
CHP’de Üye Kayıt Seferberliği…
Şule Yüksel şenler 2’nci Kitap ve Kültür Günleri başlıyor