Diyarbakır'da Yaralanan Özel Harekatçı Polis Şehit Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır'da Yaralanan Özel Harekatçı Polis Şehit Oldu
Abone ol
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Musa Yüce'nin, Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki baba evine ateş düştü. Şehit Yüce'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürerken, dün gece çatışmalar çıktı. Sur'un Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı asker yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "3 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25’te, bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Şehit polis Musa Yüce'nin Kayseri'deki baba evine ateş düştü

PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu başından vurulan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Musa Yüce'nin, Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.  Şehit Yüce'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi.
Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bu sabah, PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle, özel harekat polisi Musa Yüce ağır yaralandı. Yaralı Yüce, tedavi için kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polisin şehit olduğu haberi, Bünyan'ın Büyüktuzhisar Mahallesi'ndeki ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan Şerife ve Halis Yüce çifti, gözyaşına boğuldu. Şehit haberi üzerine akrabaları ve komşuları, Yüce çiftinin evine akın etti. Bünyan Belediyesi de evin yakınına taziye çadırı kurdu. Şehit polis Yüce'nin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit evinden anne Şerife ve yakınlarının ağıtları yükseldi. 
Ailenin 3 çocuğu bulunduğu ve şehit özel harekatçı Musa Yüce'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi. Şehit Yüce'nin, Hakkari'de göreve başladığı ve burada evlendiği, kısa bir süre önce Diyarbakır'a gönderildiği kaydedildi. Şehit polisin cenazesinin yarın Diyarbakır'dan getirilip, öğle namazının ardından memleketi Bünyan'da toprağa verileceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te Korkunç Ölüm! Kaza mı? İntihar mı?Önceki Haber

Gaziantep'te Korkunç Ölüm! Kaza mı? İnti...

SİGARA TİRYAKİLERİNE KÖTÜ HABER!Sonraki Haber

SİGARA TİRYAKİLERİNE KÖTÜ HABER!

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı