Dijital Çözüm Ortağı Veri Cloud, Girişimlere Güç Katıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dijital Çözüm Ortağı Veri Cloud, Girişimlere Güç Katıyor
Abone ol
Günümüzde hemen her girişim kendisini dijital dünyada en iyi şekilde ifade edebilecek ve potansiyelini en güçlü şekilde gerçekleştirecek işbirliklerine ihtiyaç duyar. Tam bu tarz talepleri karşılamak amacıyla hizmet veren Veri Cloud, dünyaca ünlü CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) markası Salesforce’un Türkiye hizmetlerini karşılayan bir bulut teknolojisi geliştiricisidir.

Birçok farklı özelliğe sahip olan yazılım ve uygulamaları girişimcilerle buluşturan https://veri.cloud/, hedef kitlesini genişletmek isteyenlere sayısız ayrıcalık vadediyor. Salesforce kalitesiyle geliştirilen; “Community Cloud”, “Sales Cloud”, “Service Cloud”, “Commerce Cloud”, “Marketing Cloud” gibi bulut çözümlerini girişimcilerle buluşturan Veri Cloud, tüm bu yazılımların dışında geniş bir hizmet ağına sahip.

Salesforce Ayrıcalıklarıyla CRM Çözümleri

Müşteri ilişkilerini geliştirerek dijital dünyada işini büyütme arzusunda olan girişimciler için bulut çözümleri oldukça kritik bir önem arz ediyor. Daha fazla müşteriye ulaşmak ve sahip olunan kitleyi korumak için müşteri sadakat programlarının takip edilmesi gerekiyor. Salesforce tarafından sunulan CRM çözümleri tam olarak bu talepleri karşılamayı hedefliyor.

Devasa bir ekosisteme ev sahipliği yapan Veri Cloud Salesforce platformu; yeni müşteriler kazanmaktan iş programları oluşturmaya, analiz yapmaktan iş koçluğu ve danışmanlığına da kadar birçok hizmete tek bir ekosistem üzerinden ulaşabilme kolaylığı sağlıyor. Üstelik yazılımcı ve geliştiriciler için Salesforce ekosistemi içerisinde uygulama geliştirme araçları da bulunuyor.

Hedef Kitlenizi Büyütecek Özel Yazılımlar

Salesforce CRM çözümlerinin girişimcilere vadettiği en temel avantaj, müşteri potansiyelini arttırmak yönünde. Community Cloud servisiyle tüm girişimcilerin dijital hizmetlerini müşteri davranışlarına göre dizayn etmesi mümkün. Aynı ekosistem içerisinde yer alan Marketing Cloud çözümüyle girişimcilerin birçok işlemi tek bir platform üzerinden tamamlaması da olanaklıdır. Marketing Cloud, girişimcilere ödeme planı oluşturmaktan iletişim kanallarını yönetmeye kadar birçok ayrıcalık vadediyor.

Salesforce’un dijital çözümleri arasında yazılımcılar veya uygulama geliştiricileri için de özel hizmetler yer alıyor. Lightning Platform çözümüyle yazılımcıların diğer entegre servisleri de kullanarak yeni uygulamalar geliştirmesi için zemin hazırlanıyor. Salesforce tarafından sunulan diğer ayrıcalıklarla entegre olabilen bu platform, girişimcilerin taleplerine en uygun çözümler getirmek için yaratıcı bir altyapı vadediyor. 

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal medyadan annesine veda etti, sonra canına kıydıÖnceki Haber

Sosyal medyadan annesine veda etti, sonr...

SuCo ile Yenilikçi Tasarımlara Özel Fiyatlarla Sahip OlunSonraki Haber

SuCo ile Yenilikçi Tasarımlara Özel Fiya...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı