Demirbey OD Yapı’nın projesine talep yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirbey OD Yapı’nın projesine talep yağdı
Abone ol
Gaziantep’te inşaat sektöründen ses getiren projeleri hizmete sunan Demirbey OD Yapı, bölgede eşi benzeri olmayan Avrupa standartlarındaki oto center projesiyle dikkat çekiyor. 20 yıllık tecrübeyle beton yığını değil yaşam alanı inşa ettiklerini aktaran Demirbey OD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demir, oto center projesine talep yağdığını belirterek, “Demirbey OD Yapı olarak her zaman işimizi hakkıyla yaparak alnımızın teri ile işimizde başarılı oldu. Bugün Gaziantep’e böyle bir yapı kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Gaziantep’te ses getiren yatırımlara imza atan Demirbey OD Yapı, yine ses getirecek bir yatırıma imza atıyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Demirbey OD Yapı, Şehitkamil İlçesi’nde inşa ettiği oto center projesinin ilk etabını tamamladı.
Avrupa standartlarında Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde inşa edilen ilk oto center olma özelliğini taşıyan projenin ilk etabında 2 blok halinde 33 iş yerini bulunuyor.  Projede talep patlamasından yaşanmasından ve iş yerlerinin kısa sürede satılmasından dolayı, projenin 2. etabındaki iş yeri sayısı arttırıldı.
Bölge’nin oto-alım satım merkezinin üssü haline gelmeyi hedefleyen oto center’a olan ilgi her geçen gün büyüyor. Modern ve estetik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken oto center’ı her gün binlerce kişi ziyaret ediyor.
 
“69 İŞYERİ MÜŞTERİLERLE BULUŞACAK”
Oto center projesinin detaylarını anlatan OD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demir, projeyi sözlerini tutarak 2021 yılında tamamladığını aktardı. Beylerbeyi Fıstıklık mevkiinde 11 bin metrekare arsa üzerine kurulan toplam 77 adet iş yerinin ilk etaptaki 33 adet işyeri projesinin temelini attıklarını ifade eden Oğuz Demir, “ Bugün projenin ilk etabını tamamlayıp müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İkinci etapta yapacak olduğumuz 36 adet iş yeri ile birlikte ise toplam 69 adet Prestijli Oto Galericiler dükkanı müşterilerimizle buluşacak” ifadelerini kullandı.
 
“ÖNCELİKLİ SEVDAM GAZİANTEP” 
İnşaat sektörüne yaptıkları yapılarla değer kattıklarını sözlerine ekleyen Demir,  öncelikli sevdalarının Gaziantep olduğunu vurguladı.  Ticarette başarılı olmanın sırrının da dürüstlükten geçtiğini belirten Demir, “İş hayatına çekirdekten yetiştim. İş hayatında başarılı olmanın sırrı da her zaman dürüst olmaktan geçiyor. Demirbey OD Yapı olarak her zaman işimizi hakkıyla yaparak alnımızın teri ile işimizde başarılı oldu. Bugün Gaziantep’e böyle bir yapı kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyorum” diye ekledi. 
PROJEYE TALEP YAĞIYOR
Demirbey OD Yapı, Şehitkamil İlçesi Fıstıklık Mahallesinde Avrupai projede galericileri bir araya getiriyor. Gaziantep’te yaptığı başarılı plaza ve inşaat çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Demirbey OD Yapı, Şehitkamil İlçesi Fıstıklık Mahallesi’nde Avrupa standartlarında temellerini attığı Galericiler Sitesi’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. Gaziantep’te ilklere imza atılan projeleri ile gündeme gelen Demirbey OD Yapı’nın son projesi olan Galericiler Sitesi’ne ise talep patlaması yaşanıyor.
 
AVRUPA STANDARTLARINDA BİR PROJE
Her türlü konfora ve yeni dünya düzenine ayak basan projede toplam 69 adet prestijli otomotiv galerilerinin yer aldığını söyleyen Oğuz Demir, “Projemiz 2021 yılında tamamlanacak demiştik ve şimdi projemizin tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Oto centere müşterilerimizden de büyük bir talep var” dedi. Beylerbeyi Fıstıklık mevkiinde 11 bin metrekare arsa üzerine kurulan toplam 69 adet iş yerinin ilk etaptaki 33 adet iş yeri projesinin tamamlandığını söyleyen Demir, “Kovid-19’un en fazla etkilediği sektörlerin başında inşaat geliyor. Yaşanan sıkıntılı günlerde tüm önlemlerini alan Demirbey OD Yapı ise projelerine ara vermedi. İçersinde toplam 69 adet iş yeri olacak olan Prestijli Oto Galericiler Sitesi'nin ilk etabın tamamlandı ve müşterilerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye ekledi. 
 
OD YAPI SEKTÖRDE 20 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP
Demirbey OD Yapı’nın 20 yıllık mesleki tecrübesinden bahsederek inşaat sektöründe sunmuş olduğu farklı konsept yapıyı anlatan Demir,  şöyle devam etti: “20 yıldır bu sektörün içerisindeyim. İnşaat baba mesleğimiz olduğu için bu sektörde adımızı duyurduk. Şu anda inşaat çalışmalarımızı kendi arazilerimiz üzerinde gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzde bir takım eksiklikler gördüm. Bu eksiklikler içinde en bariz görünen ise gerek yaşam alanlarında gerek çalışma sahalarımızda sosyal yaşam alanlarının eksik oluşu geliyor. Biz bu eksikliği gidermek için çalışmalar geçekleştirdik. Örneğin KÜSGET bölgemizde alışveriş ve sosyal hizmetler konusunda eksiklikler oluğu için o alanlara sosyal tesisler oluşturdum. Bu alanlar içinde fırından tutun da kasaplara kadar yemek sektörü üzerine işletmelerimiz var. Yine bu alanlarda bankalar olacak. Binalarımızın üst kısımlarında sağlık tesisleri olacak. Biz yaptığımız işlerde öncelikli hedef olarak para kazanmayı görmedik.”
 
“BETON YIĞINI DEĞİL YAŞAM ALANI İNŞA EDİYORUZ”
Demirbey OD Yapı olarak gerçekleştirdiği ve tamamlanan projelerin detaylarını aktaran Oğuz Demir, sözlerini şöyle noktaladı: “KÜSGET Bölgesindeki yapmış olduğumuz sosyal tesis tarzındaki yatırımlarımızın yanı sıra otogar civarında oto galeri sitesine ek olarak yapacağımız ve içerisinde sosyal tesislerinin olduğu ilk etapta 33, daha sonra 36 dükkânlı projemizi hayata geçirdik. Bu dükkanların ruhsatlarını da aldık. Yatırım yaptığımız alanları sadece bir beton yığını olarak bırakmıyoruz yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Ben yüksek yapılaşma yapmıyorum. Yatay yönlü ticari ve sosyal donatı işletmeleri olarak inşaatlarımız devam ediyor.”
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te kaçak silah çetesi çökertildi: 46 silah ele geçirildi Önceki Haber

Gaziantep'te kaçak silah çetesi çökertil...

Muhammet Yıldız’dan Ramazan Bayramı mesajıSonraki Haber

Muhammet Yıldız’dan Ramazan Bayramı mesa...

Yorum Yazın

Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1