DAHA İYİ MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAHA İYİ MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ
Abone ol
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirerek seyircinin desteğinin hem futbolcularını hem de hakemi etkilediğini söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirerek seyircinin desteğinin hem futbolcularını hem de hakemi etkilediğini söyledi.

İlk yarı takımının oynadığı oyundan memnun olmadığını ifade eden Topçu, "İlk yarı itibariyle oynanan oyundan memnun değilim. Daha iyi mücadele edebilirdik. İkinci yarı daha iyiydi. Golü de bulduk. Golden sonra daha iyi mücadele etmek zorundayız. Konyaspor gibi bir takıma karşı puan ya da puanlar almak istiyorsak bunun üzerine koymak zorundayız" dedi. 

Hem sol hem de sağ bek oyuncularının sakat oluşunun kendilerini sıkıntıya soktuğunu da belirten Topçu, "Sonunda galip gelen takım Konya oldu. Üzgünüz daha iyi mücadele örneği göstermek zorundayız" diye konuştu. 

LİGİN BAŞINDAYIZ 

Henüz ligin başında olduklarını ve takımlar arasındaki puan farklarının az olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, "Ligin henüz başlarındayız. 4’üncü pozisyondaki Konyaspor ile 13’üncü pozisyondaki Başakşehir arasında sadece 3 puan bir maçlık bir averajı var. Dolayısıyla arka arkaya aldığımız sonuçlarla biranda yukarıya çıktık. Ancak belki birkaç hafta sürecek puan kayıpları ile pozisyon kaybı da yakın görünüyor. Çünkü takımlar birbirine çok yakın" dedi. 

MORAL TAŞI OLDU 

Pozisyonlarını koruyabilmek ve getirilerini pekiştirmek için önemli bir maça çıktılarını anlatan Kocaman şunları söyledi: "Umut vaat eden bir maçtı. Buna uygun bir şekilde takımımız kuvvetli bir başlangıç yaptı. 20 dakika boyunca sahanın bütününü kullanmaya çalışıyorduk. 20'inci dakikalardan sonra biraz genişledik ve top aktarmada ve ön tarafa top atmada problemler yaşamaya başladık. Top kayıpları artmaya başlayınca bu kez Gaziantep oyuna ortak oldu. Devrenin sonlarına doğru gelen gol biraz daha oyun ortadayken geldi. Birinci devre güçlü olsun ikinci yarıya daha güçlü başlayalım derken bizi mutlu etti ve oyun içinde doğru yere götürdü. İkinci yarı farkı bulmamız gerekiyordu. Bu amaçla başladık ancak olmadı. Futbol için kolay sayılabilecek pozisyonlardan bir tanesinde bu kadar kolay geçilmemesi gerekiyordu. Bizim için en tehlikeli şeylerden birisi duran top gözüküyordu. Çünkü Gaziantep’i oyun içinde iye bloke etmiştik. Beraberlikten sonra oyuncularım gerçekten üstün çaba gösterdi. Çok aradılar golü. Maçın sonlarına doğru da gelen gol güvenli bölgede bizi tuttu. Aynı zamanda ileriki haftalar için bu galibiyetlerin hepsi daha sağlam duygu ve düşüncelere sahip takım halini sergileyecek moral taşı oldu. Umarız bunu devam ettiririz." 

ŞUANDA ŞAMPİYONLUĞU KONUŞMAK ÇOK YANLIŞ 

Üst üste aldığı galibiyetlerin ardından Torku Konyaspor’un şampiyonluk yolunda yeni Bir Bursaspor olup olmayacağı sorulan Kocaman şunları söyledi: "Henüz 8’inci maçı oynadık. 6 hafta önce ıslıklanan bir takımdık. Bu kadar kolay geçişler olmaz futbolda. Bu cümleler, düşünceler ve cümleler iddialı şeyler. Şampiyonluk 3 tane maç kazanınca olacak şeyler değil. Bunu hatırlatıyorum ama bunu 57’inci lig sezonunda Konyaspor’un daha 15’inci senesi. Önce süper ligin gediklisi haline gelmek, dişli takımlardan biri olmak. Şimdi 3 maç arka arkaya kaybetsek buranda tribünlerde dahil olmak üzere bütün her yerde ‘Aman düşüyoruz’ korkusu başlayacak. Bu köklenememe halidir. Esas itibariyle bu halleri biraz daha devam ettirmek, ondan sonra bunun üzerine inşa etmek lazım. Şuan için bunları konuşmak bile çok yanlış. Gelişmeye çalışan bir takımız. Kulüp adına bir şey söyleyemem. Takım adına futbol adına doğruları biraz daha arttırmak ve sonunda mümkün olduğu kadar maç ve puan kazanmak. Bu güvenli yerlerde mümkün olduğu kadar uzun kalmak. Buralara alıştıktan sonra ancak inşa edilebilir. Bunun üzerine konuşulacak her şey insanları kandırmaya yönelik süslü sözler olur. Maalesef bizim ülkemiz bu süslü sözleri daha seviyor, çalışan insanlar sevmiyor. Ama doğrusu bu" dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR BERABERLİKLE YETİNDİÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR BERABERLİKLE YETİNDİ

KUTLU: HAKEM HATALI KARARLAR VERDİSonraki Haber

KUTLU: HAKEM HATALI KARARLAR VERDİ

Yorum Yazın

Gaziantep’te Rezidansa ölüm baskını! Ölü ve Yaralılar Var!
Gaziantep'te 25 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Katil zanlısı eski eş Suriye'ye kaçmak üzereyken yakalandı
GTB şubat Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi
GSO’da uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliği düzenlendi
SANKO Okulları Eskrimde Sekiz Birincilik Madalyası Kazandı
Mobilya Kent projesinin temeli atıldı
Gaziantep'te kesinleşmiş cezası bulunan 3 firari yakalandı
Boşanmayı hazmedemeyince dehşeti yaşattı
Ali hoca müsabakayla anıldı
Meriç: AKP'nin Yıkım Politikalarına Dur Diyeceğiz!
Büyükşehir, Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de etaplar arası ring seferi oluşturdu
Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler