Bu ayıp size yeter! Konyaspor - Gaziantep FK: 4-1

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu ayıp size yeter! Konyaspor - Gaziantep FK: 4-1
Abone ol
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor, Gaziantep FK’yi ağırladı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; İttifak Holding Konyaspor: 4 - Gaziantep FK: 1

90. dk'da GOL! Konrad Michalak topu ağlara gönderiyor!

90. dk'da İttifak Holding Konyaspor takımından Sokol Cikalleshi tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

89. dk'da Muhammet Demir, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Ibrahim Sehic kurtarıyor. Gaziantep FK, Alin Tosca ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. İttifak Holding Konyaspor takımında Sokol Cikalleshi faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Alin Tosca.

87. dk'da GOL! Muhammet Demir topu ağlara gönderiyor!

86. dk'da Guilherme Sitya ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. İttifak Holding Konyaspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Guilherme Sitya geçiyor.

83. dk'da Oğulcan Ülgün, Mirza Cihan tarafından faulle durduruluyor. İttifak Holding Konyaspor, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak. İttifak Holding Konyaspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Guilherme Sitya geçiyor.

81. dk'da Gaziantep FK takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Muhammet Demir geçiyor.

80. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Luka Stankovski oyuna giriyor. İttifak Holding Konyaspor takımında Nejc Skubic, sarı kart görüyor.

79. dk'da Stelios Kitsiou, Nejc Skubic tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

77. dk da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Alexander Merkel rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

74. dk'da Soner Dikmen altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

72. dk'da Gaziantep FK takımından Oğuz Ceylan ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

71. dk.2da Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Konrad Michalak ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

68. dk'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Guilherme Sitya ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

67. dk'da Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alin Tosca kullanacak.

66. dk da Taç çizgisine yakın bir yerde Alexandru Maxim, Nejc Skubic tarafından faule maruz kalıyor. Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Nejc Skubic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

65. dk da İttifak Holding Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Endri Cekici çıkıyor ve yerine Paul-Jose Mpoku oyuna giriyor.

 İttifak Holding Konyaspor takımında oyuncu değişikliği; Zymer Bytyqi oyundan çıkarken Sokol Cikalleshi oyuna giren isim.

64. dk da Sol taç çizgisine yakın bir bölgede Furkan Soyalp için ofsayt bayrağı kalkıyor.

62. dk da Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Zymer Bytyqi için ofsayt bayrağı kalkıyor. İttifak Holding Konyaspor, Soner Dikmen ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

61. dk da Ceza sahası içinde topla buluşan Alexandru Maxim, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ibrahim Sehic kurtarıyor.

58. dk'da Ceza sahası içinde topla buluşan Oğuz Ceylan, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Ibrahim Sehic kurtarıyor.

56. dk'da GOL! Amir Hadziahmetovic, İttifak Holding Konyaspor adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 3-0

53. dk da  İttifak Holding Konyaspor takımından Konrad Michalak sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

53. dk da Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.

52. dk da Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Amedej Vetrih kullanacak.  İttifak Holding Konyaspor takımında Guilherme Sitya faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Amedej Vetrih.

52. dk da Gaziantep FK, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.

51. dk'da Sağ çaprazdan Amir Hadziahmetovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. İttifak Holding Konyaspor, Amir Hadziahmetovic ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

50. dk'da Stelios Kitsiou ile Konrad Michalak arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Stelios Kitsiou. Taç çizgisine yakın bir bölgede İttifak Holding Konyaspor takımı oyuna başlayacak.

47. dk'da İttifak Holding Konyaspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Abdülkerim Bardakcı geçiyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada Guilherme Sitya, Muhammet Demir tarafından faule maruz kalıyor

46. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Halil İbrahim Pehlivan çıkıyor ve yerine Oğuz Ceylan oyuna giriyor.

Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45. dk. Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45. dk'da Gaziantep FK takımından Halil İbrahim Pehlivan Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. İttifak Holding Konyaspor takımından Amir Hadziahmetovic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

43. dk'da GOL! Ahmed Hassan ile İttifak Holding Konyaspor farkı 2'ye çıkarıyor.

43. dk'da İttifak Holding Konyaspor takımından Guilherme Sitya sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

42. dk'da Endri Cekici altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.  İttifak Holding Konyaspor adına şanssız an Ahmed Hassan tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

41. dk'da İttifak Holding Konyaspor, Soner Dikmen ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

35. dk da Ceza sahası içinde topla buluşan Konrad Michalak, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor

34. dk da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

34. dk da Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.

32. dk da GOL! Endri Cekici takımını öne geçiren golü atıyor.

31. dk da Gaziantep FK, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.

30. dk da  Joao Figueiredo, altıpas üzerinde Abdülkerim Bardakcı tarafından faulle durduruluyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Guilherme Sitya ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. İttifak Holding Konyaspor, Guilherme Sitya ile köşe vuruşu kullanıyor.

25. dk da Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.

24. dk da Gaziantep FK takımından Joao Figueiredo sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Ceza sahası içinde topla buluşan Konrad Michalak, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

22. dk da  Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Amir Hadziahmetovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Amir Hadziahmetovic ile İttifak Holding Konyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

21. dk'da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.  Gaziantep FK takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alexandru Maxim.

20. dk'da Adil Demirbağ - Joao Figueiredo mücadelesinde hakem, İttifak Holding Konyaspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.

16. dk'da Gaziantep FK takımında Joao Figueiredo faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Endri Cekici.

14. dk da Ahmed Hassan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor. Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Konrad Michalak ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

13. dk da İttifak Holding Konyaspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Soner Dikmen. Amir Hadziahmetovic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Doğan Erdoğan tarafından faule maruz kalıyor

12. dk da Rakip ceza sahasının sağ köşesinde Soner Dikmen topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

9. dk.da Endri Cekici tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

8. dk.da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Amir Hadziahmetovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. İttifak Holding Konyaspor, Amir Hadziahmetovic ile köşe vuruşu kullanıyor.

4. dk.da Doğan Erdoğan rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.  Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Furkan Soyalp ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

2. dk.da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Konrad Michalak ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

1. dk.da Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Konyaspor - Gaziantep FK maçı başladı...

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk ekonomisine nefes aldıracak buluşÖnceki Haber

Türk ekonomisine nefes aldıracak buluş

Yenikent Konakları çürümeye terkedilmişti! yeniden doğuyor!Sonraki Haber

Yenikent Konakları çürümeye terkedilmişt...

Yorum Yazın

Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı