Başkan Fadıloğlu, saha çalışmasına hızlı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fadıloğlu, saha çalışmasına hızlı başladı
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ile birlikte 16 Nisan referandumu öncesi kırsal alanda bulunan mahallelere çıkarma yaptı. Halka yeni sistem ve anayasa ile ilgili bilgi veren Başkan Fadıloğlu ile Başkan Uğur, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ile birlikte 16 Nisan referandumu öncesi kırsal alanda bulunan mahallelere çıkarma yaptı. Halka yeni sistem ve anayasa ile ilgili bilgi veren Başkan Fadıloğlu ile Başkan Uğur, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Türkiye’nin kaderini değiştirecek 16 Nisan referandumu için etkin bir saha çalışması gerçekleştirmek adına çalışan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hafta sonu AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ile birlikte; Tokdemir, Beyreli, Kabasakız, Bozovası, Arıl, Bilek ve Battal mahallelerini ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisi karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Fadıloğlu ile Başkan Uğur, saha çalışmalarının son güne kadar etkin bir şekilde süreceğini ifade etti.

Ziyarette vatandaşlara seslenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, istikrarın devam etmesinin önemine vurgu yaptı. 16 Nisan günü birlik ve beraberliğin sağlanmasının gerektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Ülke olarak çok zor zamanlar geçirdik. Bu zor günleri sağduyu ve güçlü iktidarımız sayesinde aştık. Her zaman halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık. Milletimizin kaynağını en verimli ve faydalı şekilde kullanmaya gayret ettik. 16 Nisan günü, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Vatan toprağının her köşesinde hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi, milletimizin refahı için kararımız elbette ki evet olacak. Çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ise Gaziantep’in en ücra köşesine kadar çalınmadık tek bir kapı bile bırakmadan referandum çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Hanım Eller" 8 Mart günü sergilenecekÖnceki Haber

"Hanım Eller" 8 Mart günü sergilenecek

GAHİB’in Halı ihracatında hedefi tüm dünyaSonraki Haber

GAHİB’in Halı ihracatında hedefi tüm dün...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 19 Mayıs mesajı
CHP’li Vakkas Açar’dan Asansör Denetimleri Çıkışı
Yılmaz’dan özel eğitime anlamlı katkı
Fıstık Ağacından anlamlı etkinlik 
Yrem Beauty Yeni Ürünü Dünya Pazarlarında
Gaziantep'te 19 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Ünal Akdoğan dönemi: Devir teslim yapıldı 
Atatürk'ü ANMA Gençlik ve Spor Bayramı'nda Doğal Yaşam Parkı Müzeler ücretsiz olacak
Lokantaya pompalı saldırı: 6 ölü
FARMERS projesi Gaziantep’te tanıtıldı
SANKO Okulları öğrencileri, Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkiye ikincisi oldu
Şampiyonluk Kupası Vali Çeber’e Gitti
GAFSAD’dan Engelsiz Fotoğraf Etkinliği
Nizip’te Tarihi Final: "Temel Dini Bilgiler Yarışması" Muhteşem Bir Törenle Taçlandı!
İslahiye’de İndirimli eğitim için protokol imzalandı
CHP’li Meriç, TOKİ Hak Sahiplerinin Mağduriyetini Meclis Gündemine Taşıdı
GİBTÜ’den Erişilebilir Eğitim Modeli: “Bir Ses, Bir Gelecek”
GİBTÜ, Bilim Kültürünü Toplumla Buluşturmaya Devam Ediyor
26 yıl yatacak! O firariyi jandarma yakaladı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı'dan 19 Mayıs mesajı