Bakan Koca'dan ilaç açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Koca'dan ilaç açıklaması
Abone ol
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İlaç konusu önemli bir gündemimiz. Bir çabamız var. Önümüzdeki bir iki gün içinde çözümün ilk adımlarını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Bakan Koca, TBMM’de gazetecilerin sorularını cevapladı. İlaç bulunmamasına ilişkin soruya, “Bütçede Genel Kurul’da söylemiştim. İlaç konusu önemli bir gündemimiz. Bir çabamız var. Önümüzdeki bir iki gün içinde çözümün ilk adımlarını hep birlikte göreceğiz” dedi. 85 yaş uygulamasına ilişkin soruya Koca, “Bu projemiz önemli bir projemiz. Özellikle yaş alan çınarlarımıza hastaneye daha az gelmelerini sağlayarak, sağlık hizmet ermek istiyoruz. Bununla ilgili bir hekim arkadaşlarımızın, hemşire arkadaşımızın, tekniker ve tıbbi sekterin olduğu birim oluşturularak 250 kişiyi bir birimin oluşturulduğu ve birimlerin ağırlıklı hastanelerde oluşturulacağı, uzaktan sağlık hizmeti içinde hekimle yaş alan çınarlarımızın iletişimde olduğu rapor ve benzeri durumlarda hastaneye gelmeden çözümün getirildiği yeri geldiğinde kan alma dahil olmak üzere evden verilebileceği ve hastane ortamına gelinmesi gerektiğinde yönlendirme durumunda sorumlu olacak” şeklinde konuştu.

Tekirdağ’da sahte doktor ile ilgili raporun tamamlandığına ilişkin soruya Koca, açıklayacaklarını ifade etti. İstismar konusunda kemik yaşına ilişkin soruşturma başlatıldığını ilişkin soruya Koca, “Konuyla ilgili konu anlatılan gibiyse, neyi konuşacağız ve biz haber alır almaz soruşturmayı başlattık. Soruşturma titizlikle devam ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başarılı Akademisyenler ödüllendirildiÖnceki Haber

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi

SANKO, 8 şirketi ile listede en çok şirketi bulunan grup olduSonraki Haber

SANKO, 8 şirketi ile listede en çok şirk...

Yorum Yazın

Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!