Bakan Kirişci Dünya lideri Altunkaya’ya övgüler yağdırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kirişci Dünya lideri Altunkaya’ya övgüler yağdırdı
Abone ol
​Bakan Kirişci, Altunkaya Şirketler Grubu'nun hayvancılık tesislerinde incelemeler yaptı. Kirişci hijyen ve modern tesisi bütün ayrıntılarıyla inceleyerek Altunkaya Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’yı kutladı.Bakan KİRİŞCİ Altunkaya’ya övgüler yağdırdı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci, Altunkaya Şirketler Grubu'na bağlı Oğuzeli ilçesinde bulunan modern hayvancılık tesislerinde incelemelerde bulundu.
Altunkaya Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve beraberindekileri tesisleri gezdirerek, teknik bilgiler verdi ve yapılan üretimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Altunkaya, "Burada 11 bin 200 baş hayvan kapasiteli besi çiftliğimizde hem et, hem de süt ağırlıklı hayvancılık yapıyoruz. Ahırlarımız sektördeki en teknolojik yatırımlar olup, ülkemizde hayvancılığın yeniden gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere  Gaziantep'e gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci'nin Altunkaya Şirketler Grubu'na bağlı hayvancılık tesislerini ziyaretine Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan'ın yanı sıra çok sayıda bürokrat katıldı.Altunkaya Şirketler Grubu'nun modern tesislerinde incelemelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kirişci, tesislere hayran kaldı. KİRİŞCİ, tesisleri son derece "Hijyenik ve teknolojik" bulurken, "İnanılmaz ve muhteşem" gibi ifadeler kullandı. Altunkaya Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı  Mahsum Altunkaya'yı kutlayan Bakan Kirişci, "Ülkemiz hayvancılığı açısından örnek bir tesiste incelemelerde bulunmanın mutluluğunu yaşadım.
Böylesine gerek teknolojik, gerekse de işletmecilik anlayışı olmak üzere her anlamda kusursuz bir tesisi ülkemiz hayvancılığına kazandıran Mahsum Altunkaya'yı kutluyorum. Bakanlık olarak böyle modern yatırımları çok önemsiyoruz. Bakanlığımız ve yatırımcılarımız el ele vererek ülkemiz tarımını, hayvancılığını yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'e bakan yağmuru!Önceki Haber

Gaziantep'e bakan yağmuru!

Gaziantep İl Teşkilatı harekete geçtiSonraki Haber

Gaziantep İl Teşkilatı harekete geçti

Yorum Yazın

Adalet Komisyonu Başkanı Tugay Çatlı ve HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında