Babacan'ın mitingi yasaklanmıştı: Ateş püskürdü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Babacan'ın mitingi yasaklanmıştı: Ateş püskürdü!
Abone ol
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 21 Mayıs’ta yapılacak Gaziantep mitingi öncesi yaşanan gelişmelere ateş püskürerek zehir zemberek bir paylaşım yaptı.

Babacan, daha önceki açıklamasında miting yeri ile ilgili yaşadıkları sıkıntıyı dile getirmiş ve Gaziantep Valiliği’ni miting alanını vermemekle suçlamıştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bu kez de, İl teşkilatının kavşak ve üst geçitlere asmak istedikleri afişlerin engellendiğini ifade etti. Babacan, yaptığı açıklamada, “Maşa ettiğiniz Valilik mitingimizi engellemeye çalışsın, Belediye de afişlerimizi. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Her türlü kamu gücüyle engellemeye çalışın. Bizi durduramazsınız.”dedi.

Babacan, yaptığı paylaşımda DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya’nın Gaziantep’te 21 Mayıs’ta yapılacak miting afişlerinin kavşak ve üst geçitlerde engellemesine tepki göstererek sırtında reklam panoları ile tanıtım çalışması yaptığı fotoğrafı paylaşarak, “Her türlü engellemelere rağmen bizi durduramazsınız”diye açıklama yaptı. Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya ise yaptığı açıklamada, miting için hazırlanan bez afişlerin kavşak ve üst geçitlere asılması için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne dört gündür dilekçe verdiklerini ama mitinge iki gün kalmasına rağmen henüz cevap alamadıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Gaziantep FK'da Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandıÖnceki Haber

Gaziantep FK'da Rizespor maçı hazırlıkl...

Yılmazkaya, Gaziantep’te 1000’in üzerinde ailenin elektrik borcu ödendi!Sonraki Haber

Yılmazkaya, Gaziantep’te 1000’in üzerind...

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti