Alka Teknik ile Sağlam Yapılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alka Teknik ile Sağlam Yapılar
Abone ol
Yapıların birleştirme noktaları olan dilatasyon noktalarında kullanılan profillerin üretimini yapan Alka Teknik bu alanda adından söz ettiren önemli firmalardan oluyor.

Yirmi yıla yaklaşan engin bilgi ve tecrübeleriyle dinamik çalışanlarını harmanlayan firma bu anlamda gelenekten geleceğe sağlam bir adım atıyor. Bu çerçevede müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan ve geri dönüşlere büyük önem veren firma yapıların bu anlamda daha sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Bünyesinde barındırdığı uzman ekip ve yüksek teknoloji ürünü birçok ekipman ile profil üretiminde önemli bir yere sahip olan Alka Teknik montaj noktasında da müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Üretilen ürünlerin montaja hazır bir şekilde teslim edilmesi müşteriler için önemli bir kolaylık sağlıyor.

Alüminyum Süpürgelik

Yapıların zeminleri ile duvarları arasında kalan boşlukların doldurulması için süpürgelikler kullanılıyor. Kullanılan süpürgelikle bu boşluklara çeşitli pislik ve tozların dolmaması için temizlik görevi görüyor. Ancak genel olarak tercih edilen ahşap süpürgeliklerin uzun ömürlü olmaması ve estetik açıdan iyi görüntü vermemesi sebebiyle alüminyum süpürgelik tercihi daha fazla oluyor. Bu sayede süpürgelik noktasında iyi ve uzun ömürlü bir çözüme ulaşılmış oluyor.

Aluminyum süpürgelik ürünleri özellikle zevk ve estetik noktasında birçok kullanıcının ihtiyacına cevap verdiği için çokça tercih ediliyor. Bunlarla birlikte yapının çeşitli kablo bağlantılarının da gizlenmesi için tercih edilen bu süpürgelikler bu anlamda önemli bir görev üstleniyor.

Dilatasyon Profili

İnşaat sektöründe sıkça bilinen bir terim olan dilatasyon yan yana bulunan iki binanın arasında bulunan boşluk anlamına gelir. Bu boşluğun doldurulması içinse iki binayı birbirine bağlayan ve yeterli genleşme ile binanın temel üzerine daha rahat oturmasını sağlayan dilatasyon profili ürünleri kullanılıyor. Bu sayede binalar hem çevresel etkenlerden asgari düzeyde etkilenirken birbirine sağlam bir bağlantı ile de bağlanmış olurlar.

Farklı kullanım noktaları, malzeme kalitesi ve estetik özelliğine göre çeşitli tasarımları bulunan dilatasyon profili ürünleriyle ilgili her türlü bilgiye alkateknik.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer bütün ürünlerle ilgili fiyat bilgisine de buradan ulaşmanız mümkün oluyor.


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te bir apartmana giren şahıs daire kapısının önündeki bebek arabasını çaldıÖnceki Haber

Gaziantep’te bir apartmana giren şahıs d...

Ekonomik güven endeksi belli olduSonraki Haber

Ekonomik güven endeksi belli oldu

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı