Afyonkarahisarda Şampiyonluk Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarda Şampiyonluk Kutlaması
Abone ol
Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA) – GALATASARAY’ın şampiyonluğu garantilemesinin ardından Afyonkarahisar’da sarı- kırmızılı taraftarlar kutlama yaptı.


Galatasaray’ın şampiyonluğunun kesinleşmesiyle sokaklara çıkan sarı- kırmızılı taraftarlar İkinci Dumlupınar Caddesi’nde toplanmaya başladı. Şampiyonluk şarkılarıyla yürüyüşe geçen taraftarlar Ambaryolu ve Yeşilyol caddelerini birbirine bağlayan Kantar Kavşağı’nı trafiğe kapattı. Burada şarkılar söyleyerek hep birlikte eğlenen sarı- kırmızılı taraftarlara otomobilleriyle tura çıkanlar da eşlik etti.
Yaklaşık 2 saat boyunca kent merkezinin büyük bir kısmını yürüyerek şampiyonluğu kutlayan taraftarlar daha sonra Anıtpark’ta toplandı. Utku Heykeli önünde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’a göndermelerde bulunan taraftarlar, polisin saat gece yarısı gösterilerin sonlandırılması isteğine uyarak hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Floryada Galibiyet CoşkusuÖnceki Haber

Floryada Galibiyet Coşkusu

Adanada Şampiyonluk KutlamasıSonraki Haber

Adanada Şampiyonluk Kutlaması

Yorum Yazın