Adaklık ve Kurban Kesim Merkezi Hizmete Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adaklık ve Kurban Kesim Merkezi Hizmete Açıldı
Abone ol
-İLK MÜŞTERİLER, LONDRA'DA YAŞAYAN KAYA ÇİFTİ OLDUŞehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi, halkın hizmetine sunuldu. İlk adak, Londra'da yaşayan Kaya çifti tarafından kestirildi.

İhtiyaca yönelik gerçekleştirilen planlamalar, projelendirilerek halkın hizmetine sunulmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yapımını başlattığı Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi, tamamlanarak vatandaşın kullanımına açıldı.

Aydınlar Mahallesi sınırları içerisine yapılan Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi, toplam 5 bin 200 metrekare arsa üzerine inşa edildi. Merkez içerisinde; 13 adet 170 metrekare büyüklüğünde büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim yeri, soğuk hava deposu, kurbanlık ve adaklık sahiplerinin bekleme alanı, otopark, zabıta noktası bulunuyor.

GERÇEKTEN ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ, ÇOK GÜZEL BİR TESİS YAPMIŞ

Londra'da ikamet eden Çetin Kaya, merkeze ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Biz Londra’dan tatil için Gaziantep’te geldik. Tabii eşim ile benim adaklığımız vardı. Adaklığımızı yerine getirmek için kasabımızla görüştük. Şehitkamil Belediyemizin Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi’ne geldik. Gerçekten Şehitkamil Belediyemiz, çok güzel bir tesis yapmış. Burada; temiz, nezih, hijyenik ve güvenilir bir ortamda hayvan kesimi yapılıyor. Buranın hizmetlerinden çok memnun kaldık. Şehitkamil Belediyemize böylesine güzel bir hizmeti bizlere ve esnafımıza sunduğu için çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HARİKA BİR TESİS DİYEBİLİRİM

Sağlanan imkandan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız Kaya, “Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi’nde her şey çok güzel, çok memnun kaldık. Harika bir tesis diyebilirim. İlk müşterisi de biz olduğumuz için çok mutlu olduk. Londra’dan gelip ve böylesine güzel bir hizmet ile karşılaştığımız için çok mutlu olduk. Gerçekten temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet veriliyor. Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum. Tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK PROJE DİYEBİLİRİM

Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi esnafı Cumali Güven, “Müşterilerimiz, Londra’dan adaklık kesimi için bizimle irtibata geçtiler. Gaziantep’te yeni şubemi sordular, ben de kendilerini Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu Adaklık ve Kurbanlık Kesim Merkezi’ne davet ettim. Bugün ilk günümüz ve ilk müşterimiz. Şehitkamil Belediyemiz gerçekten çok güzel bir projeyi hayata geçirdi. Gerçekten Türkiye’de örnek proje diyebilirim. Bu tesisin diğer illerde ve ilçelerde de örnek olarak yapılmasını tavsiye ederim. Burada temiz, nezih, hijyenik bir ortamda hayvan kesimi yapılıyor. Gelen misafirlerimiz için bekleme alanları oluşturulmuş. Böylesine güzel bir hizmeti Gaziantep’e kazandırdığı için başta Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tahmazoğlu: Onlarla kalp yoluyla anlaşıyoruzÖnceki Haber

Tahmazoğlu: Onlarla kalp yoluyla anlaşıy...

Başkan ŞAHiN YKS'de İlk 5000'e Giren 250 Öğrenci Ve Aileleriyle BuluştuSonraki Haber

Başkan ŞAHiN YKS'de İlk 5000'e Giren 250...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı