29. GAPSHOES Fuarı 3 Temmuz'da açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
29. GAPSHOES Fuarı 3 Temmuz'da açılıyor
Abone ol
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı 3 Temmuz Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 11 bin 750 metrekare alanda gerçekleştirilecek fuarın resmi açılış töreni protokolün katılımıyla saat 14.00’da gerçekleştirilecek.        

Yurtiçinden başta Gaziantep olmak üzere, Adana, Bursa, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Samsun, Şanlıurfa yurtdışından ise Suriye firmalarının yer alacağı fuarda 150 firma ile 400 marka ürünlerini sergileyecek.                   

Fuarda, erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet, askeri ayakkabılar, taban, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, kesim, monte hazır taban, dikim, finisaj gibi ürün grupları yer alacak.

Türkiye’nin her noktasından profesyonel ziyaretçi ile yurt dışından Etiyopya, Irak, Cezayir, Sudan, Mısır, Rusya, Lübnan, Ukrayna, Romanya, Fas, Nijerya, Sudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Ortadoğu, Afrika ve Türki Cumhuriyetlerden profesyonel heyetlerin geleceği fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar 4 gün boyunca saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

-ÜNVERDİ:“YENİ MARKA VE MODELLERLE AYAKKABI SEKTÖRÜNÜ DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIMAK İSTİYORUZ”

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ayakkabı sektörünün Gaziantep ve ülkemiz için en önemli sektörlerin başında geldiğini belirterek, yeni marka ve modellerle ayakkabı sektörünü daha ileri noktalara taşımak istediklerini söyledi.

Fuarların ürün tanıtım ve müşteri bulma noktasında çok faydalı olduğuna dikkati çeken Ünverdi, üretim yapmak kadar katma değerli üretim ve tanıtım günümüzde olmazsa olmaz konuların başında geliyor. Bunu başaran firmalar rakiplerinden bir adım öne geçiyor” dedi.

Markalaşmanın önemine vurgu yapan Ünverdi, “Özellikle ayakkabı sektöründe dünya çapında marka çıkarmak çok önemli. Bunu başarmanın yolu da araştırma, geliştirme ve tanıtımdan geçiyor. GAPSHOES fuarımız kendi sektöründe tanıtım ayağında çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. İnşallah kış fuarımızın da yüksek katılımla gerçekleşmesini ve sektöre önemli katkılarda bulunmasını bekliyoruz. Bu vesileyle fuarımıza emek veren herkese çok teşekkür ediyor, kentimize, ülkemize ve bütün firmalarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da, son dönemde yerel ve global ekonomideki gelişmelerle birlikte ihracatın öneminin daha da belirgin hale geldiğini belirterek, “İhracat hususunda ayakkabı sektörü de öne çıkan sektörler arasında geliyor. Gaziantep Sanayi Odası,  Gaziantep Ayakkabıcılar Odası işbirliği ve KOSGEB desteği ile düzenlemekte olduğumuz GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarları ile bizler de sektörün önünü açmaya, daha yeni ve farklı pazarlara ulaşabilmesini sağlamaya çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Kardeş Oda' protokolü imzalandıÖnceki Haber

'Kardeş Oda' protokolü imzalandı

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde resim kursuna ilgiSonraki Haber

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde resim kursu...

Yorum Yazın

Gaziantepli Kavrak'a önemli görev
Ersin Atar gider ayak ikaz etti! O rapor yazılacak!
Gaziantep'te toplu taşıma şoku! Fiyatlar zıpladı 
CHP'li Ersin Atar kişisel verileri ifşa etmekten tutuklandı
Gaziantep'te 22 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
AK Parti Gaziantep'te yeni gelişme
Şehitkamil'de şok gelişme! Mahkemeye sevk edildi 
CHP olağanüstü kurultay kararı aldı!
Şehitkamil'de şok gelişme! Meclis üyesi gözaltına alındı 
Başkan Tahmazoğlu Yaşlılar Haftasını kutladı
Gaziantep Büyükşehir’den afetlere hazırlık ve sağlık hizmetlerinde yeni bir dönem
Gaziantep'te motosikletle kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Yiğiner’in gündemi Mülkiyet Hakkı
Doç. Dr. Erkayıran, gebelikte cilt çatlakları ile ilgili bilgi verdi
Gaziantep'te şüphelilere jandarma çelmesi
Gaziantep'te sır ölüm! Nedeni araştırılıyor 
Gaziantep FK yöneticileri taraftarlarla iftarda buluştu
Ziraat Bankası heyetinden GSO’ya ziyaret
Şahinbey 100. Yıl tünelleri trafik çilesini rahatlattı 
Umut Yılmaz olayında flaş gelişme!