11. PENTEX Fuarı Kapılarını Açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
11. PENTEX Fuarı Kapılarını Açıyor
Abone ol
11. PENTEX Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı, 11-14 Şubat 2025 tarihleri arasında Gaziantep Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleştirilecek.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık iş birliğinde; Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) desteği ile düzenlenecek 11. PENTEX Fuarı, 11 Şubat 2025 Salı günü saat 14:00’te kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Penye tekstil, kumaş, konfeksiyon, yan sanayi üreticileri ile kurum ve kuruluşların ürünlerini sergileyeceği fuarda, Gaziantepli firmaların yanı sıra Adana, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Konya illerinden 220 marka ile 57 katılımcı firma yer alacak.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ

Gaziantep’in üretiminde, ihracatında ve ekonomisinde tekstil sektörünün büyük bir payının bulunduğunu belirten ve PENTEX Fuarı’nın önemine vurgu yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Tekstil ve penye sektörü şehrimiz adına en önemli sektörler arasında yer almaktadır. Üretim çeşitliliği konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan Gaziantep’te Ar-Ge ve tasarım konusuna daha çok eğilmeli, katma değeri yüksek ürünler üreterek dünya pazarında daha fazla söz sahibi olmak zorundayız. Özellikle iç pazara yönelik çalışan penye sektörünün diğer ülkelere ihracat yapmalarını sağlamak, ihracatçı firmalarımızın da gücüne güç katmak hedefiyle PENTEX Fuarı’mızın 11.’sini gerçekleştiriyoruz. Fuarımızın şimdiden şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 AKORT FUARCILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜLYA AKKAYA

 Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya’da da, 11.  PENTEX Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarının hem sektörü güçlendirme hem de şehrimizde üretilen ürünleri tüm dünyaya sunma noktasında büyük önem arz ettiğini söyledi. Gaziantep sanayisinde itici güce sahip sektörlerden birisinin de tekstil sektörü olduğuna dikkati çeken Akkaya, “Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli noktalarından gelen ziyaretçilerin fuar süresince önemli ticari bağlantılar ve iş birlikleri kurma fırsatı yakalayacakları fuarımızın şimdiden Gaziantep, ülkemiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 20 bin profesyonel ziyaretçinin ağırlanmasının hedeflendiği fuar, 11-14 Şubat 2025 tarihlerinde (4 gün) 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Erkılınç: Hileli trafiklerde ‘ağır ihlal’ maddesini uygulayacağızÖnceki Haber

Erkılınç: Hileli trafiklerde ‘ağır ihlal...

Karkamışlı Yıldız Yılmaz, Özvatan Kaymakamı Olarak Göreve BaşladıSonraki Haber

Karkamışlı Yıldız Yılmaz, Özvatan Kaymak...

Yorum Yazın

Mehmet Sait Kirazoğlu’na Önemli Görev
Gaziantep protokolünden 18 Mart mesajı
Meriç: Şaibeli Sınavlarla Kadrolaşan FETÖ’nün Diplomaları İptal Edilmeli!
CHP Gaziantep’ten Üyelere Önseçim Çağrısı
GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltı
HKÜ, eğitim kurumları ile geleneksel iftar programında buluştu
Gaziantep'te 14 modifiye araca 117 bin TL ceza
İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Aykut Yalçın'dan 18 Mart meajı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü futbol takımı çeyrek finale yükseldi
GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi’nde Görev Değişikliği
Zirai Don Uyarısı: Gaziantep'te Çiftçilere Tedbir Çağrısı
Gaziantep'te 18 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Zaferin anısına fidan diktiler
HKÜ'de "Ramajam" heyecanı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari uyuşturucu taciri yakalandı
Şahinbeyli öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı
Doğan, iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
Gaziantep'te 62 adet sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te bayram öncesi fahiş fiyat denetimleri sürüyor