© Memo Haber 2022

Uygun Ödeme Koşullarıyla İkinci El Araba Sahibi Olun!

Sahibinden ikinci el araba piyasası, ikinci el otomobil satın almak isteyen kişilerden yoğun ilgi görüyor.

Dilediğiniz marka ve modele uygun fiyat avantajı, ikinci el araba piyasasını kullanıcılar için son derece cazip bir hâle getiriyor. İkinci el araba fiyatları, sıfır araçlara göre çok daha uygun. Bu fırsatı daha da büyük bir avantaja çevirmek isteyenler ise Türkiye’nin en gözde ikinci el otomobil platformu OtoSOR’u tercih ediyor. Müşterilerine vadeli ödeme fırsatı sunan OtoSOR, ikinci el otomobillere uygun ödeme koşullarıyla sahip olmanıza olanak tanıyor.

Bütçe Dostu Vade Fırsatı

İkinci el araba fiyatları sahibinden otomobil almak isteyen herkesin merak ettiği konuların başında geliyor. Araç satın alırken size büyük bir fiyat avantajı sunan ikinci el piyasasında karşılaşabileceğiniz en büyük sorun ise nakit ödeme yapma zorunluluğu. Nakit ödeme yapmak, araç sahibi olmak isteyen çok sayıda kişi için sorun oluşturabiliyor. Bu problemi ortadan kaldırma amacıyla yola çıkan OtoSOR, vadeli araç satış fırsatıyla dileyen herkesin otomobil sahibi olmasına olanak tanıyor.

OtoSOR’un kullanıcılarına sunduğu vadeli satış imkanı, taksitle ikinci el araba satın almak isteyenler için son derece önemli bir fırsat. OtoSOR’un araç ödemelerini 48 aya kadar  vadelendirme imkanı sayesinde isteyen herkes, bütçesine uygun taksitlerle otomobil satın alabiliyor. Üstelik OtoSOR’un taksitleri ve ödeme planı, kişiye özel olarak belirleniyor. Aracınızı OtoSOR’dan satın alarak taksit sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz. Böylece bütçenizi aşmadan, sizi zorlamayacak koşullarla, istediğiniz araca başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde sahip olabilirsiniz.

Zengin Araç ve Bayi Avantajı

OtoSOR’un müşterilerine sunduğu avantajlar arasında, zengin araç ve bayi seçenekleri de bulunuyor. Türkiye’nin dört bir yanında çok sayıda bayiye sahip olan OtoSOR, bu sayede hayallerinizdeki otomobile rahat ulaşabilmenize de olanak tanıyor. OtoSOR’u tercih ederek isterseniz İstanbul en ucuz ikinci el araba fiyatları ile araç satın alabilirsiniz. Bununla birlikte isterseniz de hayalinizdeki araca OtoSOR’un hizmet verdiği daha birçok farklı ilden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 

OtoSOR bayilerindeki araç çeşitliliği, müşterilerin yüzünü gülderecek kadar zengin. Aracını OtoSOR’dan satın almak isteyen müşteriler, Dacia’dan Clio’ya kadar pek çok markanın en gözde modellerine kolayca ulaşabiliyor. Dacia ikinci el araba fiyatları, OtoSOR’la son derece uygun. OtoSOR’u tercih eden müşteriler, tıpkı diğer markalarda olduğu gibi Clio ikinci el araba fiyatları konusunda da büyük avantajlar yakalıyor. Uygun fiyata eklenen vade seçeneği ise aracını hem kişisel kullanım için hem de iş için satın almak isteyen herkesin OtoSOR’u tercih etmesini sağlıyor.

İleri Vade ve Taksit Kademelendirme Şansı

Aracınızı şimdi satın alıp taksitlerini ödemeye sonra başlamaya ne dersiniz? OtoSOR, bütçesini ileri bir tarihe göre planlayan müşteriler için ileri satış seçeneği de sunuyor. İleri vadeli taksitlendirme fırsatı, aracına hemen sahip olup ödemeye 90 gün sonra ödemeye başlamak isteyen kişiler için büyük bir fırsat. OtoSOR tarafından sunulan bir diğer vadeli alım seçeneği olan Kademeli Taksit ile ilk sene en düşük miktardan taksitlerinizi ödeyebilirsiniz. OtoSOR müşterilere hayallerindeki araca bütçelerine en uygun koşullarla ulaşabilme şansı tanıyor.

OtoSOR’un sunduğu kolaylıklar ve avantajlar bu kadarla da sınırlı değil. Kredisiz ve kefilsiz otomobil almak isteyenlerin buluşma noktası olan OtoSOR, Türkiye’nin en başarılı ekspertiz firmalarıyla da anlaşmalı. TSE belgesine sahip ekspertiz firmalarıyla araçların değerini en şeffaf şekilde belirleyen OtoSOR, alanında deneyimli uzman kadrosu sayesinde tüm ihtiyaçlarınızla yakından ilgileniyor. Dilediğiniz ikinci el araba modeline en kolay ve güvenli şekilde sahip olmanıza olanak tanıyan OtoSOR, aynı zamanda mevcut aracını değiştirmek isteyenlere takas seçeneği sunmasıyla da öne çıkıyor. Siz de OtoSOR’la tanışın, uygun ödeme koşullarıyla ikinci el araba sahibi olmanın keyfini yaşayın!

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER