© Memo Haber 2022

Son Sözü Bahçeli Söyleyecek!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 1 aylık aday adaylığı başvuru sürecinde sona gelindi. Gaziantep’te 3 ilçe için 14 Belediye Başkan Aday Adayı için başvuruda bulunuldu. 

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik 2024 mahalli idareler seçimi öncesi aday adayı başvurularının tamamlandığını ve bu süreçte partimize olan ilginin katbekat arttığını gördük. Bu gücümüzü yerel seçimde herkes görecektir dedi.

MHP'de aday adaylığı müracaatları için herhangi bir ücret alınmadı.

İl Başkanı Mustafa Bozgeyik Belediye başkanı adayı olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezine ve il başkanlığımıza başvuruda bulunan herkesi kutsal davamıza olan inançlarından dolayı kutluyorum dedi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçim için aday adaylığı başvuruları bugün sona ermesinin ardından Müracaatlar partinin hukukçuları tarafından incelendikten sonra Listeye son şeklini ise MHP Lideri Devlet Bahçeli vereceği belirtildi. 

İŞTE MHP’NİN LİSTESİ:

Oğuzeli: M. Sait Kılıç, Ali Özdemir, Yusuf Taşdemir, Yahya Karacan, Alper Akköz, Ömer Yalım, Fahri Tabur, Hüseyin Bayhan, Memik Yılmaz

Karkamış: Bülent Tiryaki, Cuma Demir, Ahmet Yılmaz

Araban: Mehmet Özdemir, Hacı Şahin

MHP Gaziantep il başkanı Mustafa Bozgeyik 9 ilçe için ise 125 kişinin de belediye Meclis üyeliği Ada Adayı olmak için başvuru yaptığını söyledi. 

İŞTE O İLÇELER
Şahinbey İlçe: 28
Şehitkamil İlçe: 40
İslahiye İlçe: 10 
Araban İlçe: 3
Yavuzeli İlçe: 2 
Nizip İlçe: 8 
Oğuzeli: 21
Karkamış: 9
Nurdağı: 4

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER