Servisçilerde seçim Özcan güven tazeledi
GENELGaziantep Esnaf Sanatkar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı İsmet Özcan, Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda 2 adaya karşı yarıştığı seçimlerde 939 geçerli oyun 463'ünü alarak yeniden seçildi.
Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Hava sıcaklığının ekside olmasına rağmen odaya kayıtlı bin 44 seçmenden 945’i seçim için sandık başına gitti.
Genel kurulun açılışında konuşan GESOB ve oda başkanı İsmet Özcan, işletmecilerin sorunlarının çözümüne yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gaziantep esnafının şehrin yükünü taşıyan önemli bir misyonu üstlendiğini kaydeden Özcan, "Hem kentimiz, hem esnafımız için çalışmalara devam etmek istiyoruz" dedi.
3 listeyle gidilen seçimlerin ardında yapılan sayımda kullanılan 945 oyun 939'u geçerli, 6 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimde İsmet Özcan'ın yatıştığı sarı liste 463 oy alırken, mavi liste 323, beyaz liste ise 153 oy aldı. Bir dönem daha Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nın başkanı olan Özcan, kongrenin sonunda tüm üyelere teşekkür ederek, çalışmalara ara vermeden devam edeceğini söyledi.
İlginizi Çekebilir