© Memo Haber 2022

Şehitkamil'de 'Geleneksel Türk Motifleri' sergisi

Şehitkamil Halk Eğitimi Merkezi’ nce her yıl düzenlenen sergilerden 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde üretilen ürünlerin ve yapılan çalışmalardan oluşan yıl sonu “Geleneksel Türk Motifleri” temalı 3. Sergi 10 Mayıs 2017 tarihinde Şehitkamil Halk Eğitimi Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Şehitkamil  Halk  Eğitimi Merkezi’ nce her yıl düzenlenen sergilerden 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde üretilen ürünlerin ve yapılan çalışmalardan oluşan yıl sonu  “Geleneksel Türk Motifleri” temalı 3. Sergi  10 Mayıs 2017 tarihinde Şehitkamil Halk Eğitimi Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Sergiye katılım olarak, Şehitkamil Kaymakamı Sayın Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Sayın M.Hayri Özkeçeci, Gaziantep İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Vehbi Bekiroğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cem Akın, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Yağcı, Şehitkamil İlçe Milli  Eğitim Şube Müdürleri  Sayın Cüneyit Çulcu, Sayın Abdullah Dağlı, Sayın Cemalettin Serin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet Sarıyıldız, Şehitkamil İlçe Daire Amirleri, ilimiz genelinde görev yapan birçok Okul Müdürü,Öğretmenler,kursiyerler ve birçok misafirin katılımıyla açıldı.

Kurum Müdürü Suna Sertpolat ;

“ Şehitkamil  Halk  Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Her zaman Her Yerde Eğitim sloganınıyla 7’den 77 ye değil  7 den 86 ya kadar  ihtiyaç olan her alanda  birinci dönemden  bu yana 8 aylık bir süreçte 1738 kursta yaklaşık 40722 kursiyere eğitim verildiği, yıl sonuna kadar 60.000 kursiyere ulaşılması hedeflendiğini,

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak yapılan tüm çalışmalarda tüm bireylerin gerek istihdam piyasasına dahil olmada ihtiyaç hissettikleri eğitimleri, gerekse sosyal kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılamak adına birçok çalışmayı çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve özel sektörle birlikte yapmanın uğraşı kapsamında, gece gündüz demeden büyük özveri ile yapılan her türlü çalışmada tüm yüreği ile çalışmalara katılan yöneticilere öğretmenlere ve kursiyerlere sonsuz  teşekkür ediyor, değerli misafirlerimize programa katılımlarından dolayı teşekkür etmiş “ tir.

Yıl Sonu sergi programında; Açılış Konuşmaları, Türk Halk Müziği Konseri, Çocuk Maskeli Balo defile programı, Sertifika Töreninin ardından sergi açılışı yapıldı. Sergiyi gezen misafirlere Kurum bahçesinde düzenlenen Kokteylin ardından sergi açılış programı sona erdi.

Geleneksel Türk Motiflerinin 3.’sünü düzenlenen sergi Şehitkamil Halk Eğitim Merkez binasında gezmek isteyen misafirlere 10 Mayıs – 12 mayıs tarihleri arasında Saat: 09:00-17:00 saatleri arasında açık olacaktır

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER