© Memo Haber 2022

Satıl ailesinin mutlu günü

Siyaset ve iş dünyasını bir arayan getiren törende Satıl ailesinin mutluluğuna ortak oldular.  AK Parti il başkan yardımcısı Tuğba Satıl'ın Tekstil mühendisi kardeşi Eyüp Ali Satıl ile Yıldızdal ailesinin Finans uzmanı kızı Emine Yıldızdal düzenlenen nikah töreni ve düğünle dünya evine girdiler.

Gaziantep AK Parti il teşkilatının her kademesinde görev alan  yaptığı Arge çalışmalarıyla takdir toplayan ve halen ARG'den sorumlu  il başkan yardımcılığı görevini yürüten Tuğba Satıl Alkan'ın teksitil mühendisi kardeşi Eyüp Ali Satıl ile Yıldızdal ailesinin güzel kızı finans uzmanı Emine Yıldızdal'ın nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Genç çiftin şahitliklerini ise iş ve siyaset dünyasının tanınmış bir çok isimleri yaptılar. Nikah töreninin ardından gelin ve damadın evlilik cüzdanlarını bir önceki dönem Adalet Bakanlığı yapan Gaziantep AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Abdülhamit Gül bazı tavsiyelerde bulunarak ve yeni çiftlere mutluluklar dileyerek verdi.

Alyans Plazada Eyüp Ali Satıl ile Emine Yıldızdal çiftinin yapılan muhteşem düğün törenine çok sayıda  siyaset, bürokrat, iş dünyasının tanıdık simalarının yanı sıra Satıl ve Yıldızdal ailesinin yakınları katıldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER