© Memo Haber 2022

Şarkıları eşliğinde fidanları toprakla buluşturdular

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilciliği gönüllüleri ile Dansart Bale ve Dans Müzik Merkezi veli ve öğrencileri Tohumlar fidana, Fidanlar ağaca, Ağaçlar ormana, Dönmeli yurdumda şarkıları eşliğinde fidanları toprakla buluşturdular.

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilciliği gönüllüleri ile Dansart Bale ve Dans Müzik Merkezi veli ve öğrencileri Tohumlar fidana, Fidanlar ağaca, Ağaçlar ormana,Dönmeli yurdumda şarkıları eşliğinde fidanları toprakla buluşturdular.

Tohumlar fidana / Fidanlar ağaca / Ağaçlar ormana / Dönmeli yurdumda

Fidanları toprakla buluşturan Dansart Bale ve Dans Müzik Merkezi öğrencileri ağaç orman ve yaşam temalı danslarını oynayarak insanlığa yaşamın bir sanat olduğunu anlatmaya çalıştılar.

Sanatsız kalan bir Milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

Avuçlarındaki meşe palamutlarını toprağa savuran dansçılar, bereket ve bolluk getirmesi için toprağı avuçlarından yere bırakırken su ve yaşam için ellerini gökyüzüne çevirerek yalvarma temasını sergilediler.

Avuçlarındaki meşe plamutlarını toprağa savurdular.

 Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem KATIOĞLU; Okul yöneticileri ve velilerin belli aralıklarla gerçekleştirmeyi planladığı bu etkinliğe bizde her zaman destek olacağımızı sözünü verdik.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER