© Memo Haber 2022

Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi Yine Fark Yarattı

Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi,  liseler ve üniversiteler  arasında "Felsefe Sempozyumu" düzenleyerek bir ilki  gerçekleştirdi." EĞİTİMİN GELECEĞİ, GELECEĞİN EĞİTİMİ" konulu sempozyuma yoğun ilgi gösterildi.

Sempozyum'a İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Tiryakioğlu , Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Yağcı katılmışlardır. Sempozyum Bilim Kurulu olarak Gaziantep Üniversitesinden Prof. Dr. İbrahim Yakar , Prof. Dr. Sevilay Şahin, Prof Dr. Mehmet Açıkgöz, Dr. Öğretim Üyesi Sabri Genç, Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Doç. Dr. Cemre Erten Tatlı  sempozyuma katkı sağlamışlardır.

 Okul Müdürü Adnan Budak "Gaziantep'te bu çerçevede sempozyum düzenleyen ilk devlet okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin  yaparak yaşayarak öğrenme, eleştirel düşünme, problem çözme, analitik düşünme gibi üst düzey düşünme becerilerine önemli katkı sağlayan bu tür etkinlikler ve kültürel faaliyetler bundan sonra da okulumuzda artarak devam edecek. Akademik başarıların, sosyal ve sportif başarılarla desteklenmesi gerektiğine inancımızla düzenlediğimiz bu faaliyetimizle de hedeflediğimiz amacımıza ulaştık." diyerek sempozyumda emeği geçen akademik kurula, okul yürütme kuruluna ve sempozyuma katılan tüm okullara teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER