ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN FUTBOL TURNUVASI
SPORŞahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvası kıyasıya mücadeleye sahne oldu.
Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvası kıyasıya mücadeleye sahne oldu.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Futbol turnuvasına toplamda 21 takım katıldı. Şahinbey belediyesinin sosyal tesisleri arasında geçen futbol turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Taraftarların desteklerini esirgemediği turnuvanın sonrasında Kurbanbaba Taziye Evi öğrencilerinin kendi aralarında kurmuş olduğu takım şampiyon olurken, Dumlupınar Sosyal Tesisi ikinci ve Binevler Sosyal Tesisi üçüncü oldu.
SPORCULARI KUTLUYORUM
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, turnuvada mücadele eden sporcuları kutladığını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için Şahinbey Belediyesi olarak çok önemli yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Gerek eğitimde, gerekse spor alanlarında birçok yatırım yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu yatırımlarımızın tamamı geleceğin Güçlü Türkiye’sini oluşturacak olan gençlerimiz içindir. Bu turnuvada da mücadele eden tüm sporcu gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir