© Memo Haber 2022

Nizip’te rüzgar Doktoroğlu’ndan yana!

Yeniden Refah Partisi’nin Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaptığı seçim çalışmaları ile Nizip halkından büyük takdir toplayan Doktoroğlu, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Her gün farklı bir ailenin ve grubun destek açıkladığı Doktoroğlu’na Nizip’te ilgi büyük. Dün gece gerçekleşen ve büyük bir mitinge dönüşen ziyaretlerde Başkan adayı Doktoroğlu Niziplilere hitap etti.

1 NİSAN SABAHI NİZİP’E BAHAR GELECEK

Kendisine desteğe büyük kalabalığa çok güzelsin diyen Doktoroğlu, “Bu memleketin her bir köşesinde konvoylarla yürüyüşlerle seçim koordinasyon merkezine gelerek gecemize renk katan kardeşlerim siz ne muhteşem işlere imza atıyorsunuz. 1 Nisan sabahı baharı temsil ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu, destekçileri ve sevenleriyle her gün gündüz ve akşam seçim çalışma merkezine katılan yüzlerce kalabalıkla iktidar yürüyüşünü istişare ediyor. 

Seçim koordinasyon Merkezi’ne gelen partililer Mustafa Doktoroğlu’na 31 Mart gecesi huzur ve birliktelik içinde sizi başkan yapacaz diye sevgilerini dile getirdiler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER