© Memo Haber 2022

Nizip Ticaret Borsası ocak ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Ocak ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Polat Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Aslan ve Meclis Üyelerinin katılımıyla NTB Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan NTB Meclis Başkanı Ahmet Polat, yeni umutlarla girilen 2024 yılının sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl olması temennisinde bulunarak, meclis üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. 
Başkan Polat, tüm firmaların ortak beklentisinin enflasyonla mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi, fiyat istikrarının ve finansal istikrarın bir an evvel tesis edilmesi olduğunu ifade etti. Sektörel buluşmalarda NTB üyeleri tarafından aktarılan tüm sorunlara büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Polat, “İş dünyamızın daha fazla ihracat, üretim, istihdam ve yatırım yapmasını sağlayacak yapısal reformların hayata geçirilmesi büyük bir önem arz ediyor. İş dünyamızın kararlılığı ve devletimizin destekleriyle yaşanan tüm zorluklara rağmen sürdürülebilir bir büyüme hedefiyle ülke ekonomimizi ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER