© Memo Haber 2022

Nizip Belediyesi’nden üreticiye destek

Nizip Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan toprak, yaprak, gübre ve su Analiz Laboratuvarı düzenlenen tören hizmete açıldı.

Göreve geldiği günden bu güne verdiği sözleri tek tek yerine getiren Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, bu gün bir sözünü daha yerine getirerek ücretsiz bir şekilde yöre çiftçisine hizmet verecek olan Analiz Laboratuvarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ali Doğan, laboratuvarda yapılacak analizler sonucunda çiftçinin, az masrafla daha verimli ürün elde edeceğini vurguladı.

Nizip’te Tarımın gelişmesi, çiftçinin desteklenmesi için birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Doğan, 

‘’Biz seçimden önce bir araya geldiğimiz hemşerilerimize söz verdik o gün ne dediysek bugün yerine getiriyoruz işte bu laboratuvarımız da vermiş olduğumuz sözler arasındaydı burası çiftçimize verdiğimiz önemin göstergesi ve tek adresidir. Sosyal Belediyeciliğin gerektirdiği tüm hizmetleri ve tüm projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız bu günde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, Toprak, Yaprak, Gübre ve Su Analiz Laboratuvarı”mızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER