© Memo Haber 2022

MHP Şahinbey İlçe Başkanlığında Savcılı Dönemi

MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına iş adamı ve aynı zamanda Savcılılar Dernek Başkanı Seyit Karlı Savcı getirildi. Savcı, görevi İlker Kızıklı’dan devraldı. 

MHP Genel Merkezi tarafından Şahinbey MHP ilçe başkanlığına iş adamı aynı zamanda Savcılılar Dernek Başkanı olan MHP İl başkan yardımcısı Seyit Karlı Savcı getirildi. Atama kararını 2 gün önce www.memohaber.com duyurmuştu. Cahit Çıkmaz yönetiminde Başkan Yardımcısı olan Savcı düzenlenen törenle Şahinbey ilçe başkanlığını İlker Kızıklı’dan devraldı. 
“HEPİMİZ DAVAMIZIN BİRER NEFERİYİZ”
Devir teslim törenin ardından açıklamalarda bulunan Eski Başkan İlker Kızıklı, makam mevkinin kendileri için bir önemi olmadığını her yerde her koşulda bu kutlu davanın neferi olmaya devam edeceklerini söyledi.
HEDEFİM BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARMAK
 MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına atanan iş adamı ve aynı zamanda Savcılılar Dernek Başkanı Seyit Karlı Savcı ise, “Bütün dava arkadaşlarım gibi mücadelemi nerede olursam olayım sürdüreceğim. Bugün burada dava arkadaşım İlker Kızıklı’dan bayrağı devraldım. Bize düşen bu bayrağı daha yükseğe taşımaktır. İlker başkanıma da yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

İşte Yönetim Listesi:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER