Gaziantep’te kasaplardan Özsert’e güven oyu
GENELGaziantep Kasaplar ve Celepciler Odası’nda yapılam olağan genel kurulda tek olarak seçime giren mevcut başkan Bekir Özsert yeniden başkanlığa seçildi.
Hünkar Düğün Salonunda yapılan genel kurula TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Esnaf Odaları Başkanı İsmet Özcan ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Tek liste ile yapılan seçimde Bekir Özsert yeniden başkan oldu.
700 üyesi bulunan odanın seçiminde yeniden başkan seçilen Özsert’i tebrik ederek yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Sermet Atay, esnaf odalarının kentin ekonomik ve sosyal yapısında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Kendisine duyulan güvenden dolayı oda üyelerine teşekkür eden Başkan Özsert ise, esnafın sorunları ve beklentileri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
İlginizi Çekebilir