© Memo Haber 2022

Gaziantep'te bu intiharları Görmezden gelemezsiniz!

Gaziantep'te son bir hafta içinde intiharlara 7 kurban verdik, 3 kişi de hastanede can çekişiyor. Neler oluyor Gaziantep dedirten intihar olayları görmezlikten gelinemez

Kentimizin bu durumu bir zamanlar intihar vakaları ile gündeme gelen ve hakkında kitaplar yazılan Batman'ı anımsatıyor. Vatandaşlar soruyor: Ne olacak bu intihar vakalarının durumu? Bu konuda uzmanlar ne diyecek, ne yapacaklar? Ya da ne yapıyorlar?
Gaziantep'te son yaşanan intihar vakası Şahinbey ilçesinin Vatan mahallesinde meydana geldi. Mahallede esnaf olan bir kişi silahla başına ateş açtı. Silah sesi üzerine içeri giren vatandaşlar ismi henüz öğrenilemeyen esnafı yerde kanlar içinde bulunca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Şehirdeki bir intihar girişimi ise Şehitkamil ilçesinin Sacır mahallesinde meydana geldi. Yüksekten atlayan bir kişi ağır yaralandı. Şahsı yerde bulan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri ağır yaralanan kişiyi Abdulkadir Yüksel Devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaraların durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER