© Memo Haber 2022

Gaziantepgücü tur peşinde

Bölgesel Amatör Liginde Play Off finallerinde mücadele edecek olan temsilcimiz Gaziantepgücü, tur peşinde.

Hedefini TFF 3’üncü lig olacak belirleyen Kırmızı – Siyahlı ekip, bugün Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Konya’da organize edilen TFF 3’üncü ligine terfi maçlarının yarı finalinde Gaziantepgücü, bugün saat 15.00’te Konya Cumhuriyet Selçuklu sahasında Silifke Belediyespor karşısında final biletini almak için sahaya çıkacak.

TERFİ STATÜSÜ NASIL OLACAK?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin ardından TFF tarafından Bölgesel Amatör Liginde 2 ve 7’inci grupta maçların oynatılmaması kararının yanı sıra grup liderleri direk olarak 3’üncü lige alınmıştı.

Gruplarında yine şampiyonluk mücadelesi veren takımlarında haklarının ellerinden alınmaması adına Play Off finallerinden bir takımın daha 3’üncü lige alınması kararının ardından her iki grubun 5’er takımı kendi aralarında oynayacakları eleme sistemi sonrası lider olan ekipler final oynayacak ve 3’üncü lige yükselecek.

BAL 7’inci grupta önceki gün oynanan maçta Anamur Belediyespor Adana temsilcisi Vefaspor’u eleyerek turu geçti. Böylelikle grupta yer alan 4 takımdan Gaziantepgücü, Silifke Belediyespor ile Araban Belediyespor ise Anamur Belediyespor ile bugün saat 15.00’de karşı karşıya gelecekler. Galip gelen takımlar 6 Mayıs Cumartesi günü grup finalini oynayacak ve galip gelen takım 2’inci grubun lideri ile tarafsız sahada final oynayarak 3’üncü lige adımını atmış olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER