© Memo Haber 2022

Doç. Dr. Aysima Özçelik atandı

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesine taze kan. Doç. Dr. Ayşe Aysima Özçelik atandı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim Prof. Dr. Şevki Hakan Eren'in talebi üzerine yönetim kadrosu güçlendirildi. 

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat ve hastane başhekimi Prof. Dr. Şevki Hakan Eren'in yaptıkları ortak toplantıda aldıkları karar gereği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde görevlendirilmek üzere Başhekim yardımcısı olarak başarılı çalışmalarıyla bilinen ve akademik çevresi tarafından sevilen dahili tıp bilimleri  anabilim dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr.  Ayşe Aysima Özçelik bugün Rektörlük tarafından resmen atanarak göreve başladığı öğrenildi.

www.memohaber.com haber merkezine konuşan Tıp fakültesi Dekanı ve aynı zamanda hastane başhekimi olarak görevini başarılı bir şekilde yürüten Prof. Dr. Şevki Hakan Eren " Dahili tıp bilimleri  anabilim dalı öğretim üyelerimizden Doç. Dr.  Ayşe Aysima Özçelik başhekim yardımcılığı görevine atanmıştır. İdari kadromuz daha da güçlenmiş, Gaziantep ve bölgemize hizmet eden hastanemizde tıp alanında yapılması gerekeler. Dünyada ve Türkiye'de ilklerin ve yeniliklerin takipçisi olacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER