Başkan Fatma Şahin ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ile Sahada Vatandaşla Buluştu
SİYASETAK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte saha programlarında vatandaşlarla buluştu, yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.
Fevzi Çakmak, Kemal Köker Caddesi, Göktürk Mahallesi ve Büyükşehir Camii saha alanı çevresinde gerçekleştirilen programlarda şehir vizyonu, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla değerlendirildi.
İlçe Başkanı İsmail Güler, AK Parti belediyeciliğinin milletle iç içe, sahada ve çözüm odaklı yönetim anlayışını sürdürdüğünü belirterek, “Hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinliyor, Gaziantep’imiz için durmadan çalışıyoruz” mesajı verdi.
Programlarda mahallelerin ihtiyaçları ele alınırken, Cumhurbaşkanı liderliğinde sürdürülen hizmet siyasetinin yereldeki yansımaları bir kez daha ortaya konuldu.
İlginizi Çekebilir