© Memo Haber 2022

Spor Toto 1. Lig’de puan kaybı sebebiyle zirveyi karıştırdı

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftası oynanan maçlarla tamamlanırken şampiyonluk mücadelesi veren takımların haftayı puan kaybıyla kapatması zirveyi karıştırdı.

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftası oynanan maçlarla tamamlanırken şampiyonluk mücadelesi veren takımların haftayı puan kaybıyla kapatması zirveyi karıştırdı. Adanaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Gazişehir Gaziantep, lider Gençlerbirilği ile ikinci sıradaki Boluspor’un mağlup olduğu haftada büyük bir avantajı kaybetti. Gençlerbirliği ilk kez mağlup olurken, Boluspor ise ikinci yenilgisini aldı. 

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesinde heyecan her geçen hafta artmaya devam ediyor. Ligin 11 haftasını namağlup olarak tamamlayan Gençlerbirliği, ilk yenilgisini aldı. Kırmızı-Siyahlı takım deplasmanda Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olurken ikinci sırada yer alan Boluspor ile ligde ikinci yenilgisini kendi sahasında Denizlispor’a 2-1 mağlup olarak aldı. Gazişehir Gaziantep’in iki puan kaybettiği haftada kazançlı çıkan taraf ligin üçüncüsü Denizlispor oldu. Zirvede şampiyonluk mücadelesinde heyecan her hafta artmaya başlarken Gazişehir Gaziantep ile Boluspor önümüzdeki hafta kozlarını paylaşacaklar. 31 puanla lider konumda yer alan Gençlerbirliği’ni ligde 26 puanla Boluspor takip ederken üçüncü sıradaki Denizlispor’un 25, dördüncü sıradaki Gazişehir Gaziantep’in ise 22 puan bulunuyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER