© Memo Haber 2022

Siyaset ve İs Dünyası bu açılışa katıldı

​Gaziantep'in köklü ve en eski Arçelik beyaz eşya mağazası olan Teypaş Teymur, görkemli bir şekilde 3. şubesini açtı. Atatürk Bulvarı'ndaki ve FORUM AVM'deki şubelerinden sonra SANKO Park'ta olacak 3. şubenin açılışına siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.

Gaziantep'in köklü ve en eski Arçelik beyaz eşya mağazası olan Teypaş Teymur, görkemli bir şekilde 3. şubesini açtı. Atatürk Bulvarı'ndaki ve FORUM AVM'deki şubelerinden sonra SANKO Park'ta olacak 3. şubenin açılışına siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı. 

SİYASET VE İŞ DÜNYASI GÖRKEMLİ AÇILIŞA KATILDI

Gaziantep'in köklü ve en eski Arçelik beyaz eşya mağazası olan Teypaş Teymur, görkemli bir şekilde 3. şubesini açtı. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Hilmi Teymur'a ait olan ve SANKO Park'ta olacak 3. şubenin açılışına AK Parti Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ve Arçelik Türkiye Direktörü Oğuzhan Şatıroğlu katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER