© Memo Haber 2022

Scrikss Kalem Modelleri

Scrikss Smoothie jel kalem çeşitleri yumuşak ve ince yazan kalem türlerinden biridir. Renkli bir kalem olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. İçerisine yeniden jel akıtılabilen bu kalemler uzun süreli kullanım sağlarlar.

Pek çok renk seçeneği de bulunan Scrikss kalem modellerinde jel kartuş yedeğiyle birlikte rahatlıkla dilediğiniz rengini seçebilirsiniz. 

Multifonksiyonel kalemler ise tükenmez kalem kategorisinde yer alan Scrikss kalem seçeneklerindendir. Canlı renkleri ve krom, pirinç kaplamalı gövdesi ile çok fonksiyoneldirler.

Öğrenciler arasında en popüler olanları ise Scrikss fosforlu kalemlerdir.  Dikkat çekici kısımları belirlemede bir numara olan bu kalemlerin soft renkleri de mevcuttur.

Scrikss kalemlerin pastel ve neon renklerinden dilediğinizi alabilirsiniz. 

İsme Özel Scrikss Kalem Çeşitleri 

Dolma kalem türleri içerisinde masa takımı olarak kullanılabilen özel kalem takımları vardır. Kendine ait bir masası bulunan birçok kişi bu kalem takımından mutlaka bulundurur.

Tekli seçeneği olduğu gibi iki kalemli takımı da bulunur. Masif ağaç altlıklı bu kalem setinin kutulu setleri de vardır. Hatta kişiye özel ismi yazılarak kullanımı da oldukça yaygındır. 

Genel itibariyle Scrikss kalem özellikle kişiye özel bu tasarımlarıyla ön plana çıkmıştır. Özel kutusunda ve oldukça kaliteli malzemeden yapılmış bu özel kalemleri sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

En Muhteşem Scrikss Kalem modelleri için https://www.guvensanat.com/scrikss-kalem sayfasını gezinebilir ve dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER