© Memo Haber 2022

O işçiye bir hediye de Gazi Albayrak'tan geldi

Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi'nde görev yapan 54 yaşındaki temizlik görevlisi Mehmet Koçaslan geçtiğimiz günlerde temizlik yaparken 20 bin lira bulmuştu.

Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi'nde görev yapan 54 yaşındaki temizlik görevlisi Mehmet Koçaslan geçtiğimiz günlerde temizlik yaparken 20 bin lira bulmuştu. Bulduğu parayı kuruşuna dokunmadan sahibine teslim ettiği için Gaziantep halkının takdirini toplayan temizlik işçisinin bu duyarlı davranışına Gaziantepli iş adamı Ottoman Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Albayrak da duyarsız kalmadı ve işçiye motosiklet hediye etti. İşçiye bu davranışından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da bir maaş ikramiye vermişti. 


MOTOSİKLETİN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde yerleri süpürürken 20 bin lira bulan ve bulduğu parayı olduğu gibi sahibi İbrahim Başkahraman'a teslim eden Şehitkamil Belediyesi temizlik görevlisi Mehmet Koçaslan'a bir hediye de Gaziantepli iş adamı Gazi Albayrak'tan geldi. İşçinin bu duyarlı davranışına karşı duyarlılık göstererek motosiklet hediye eden ve anahtarını teslim eden Ottoman Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Albayrak, "Bu olay beni o kadar duygulandırdı ki. Duyar duymaz 'Onun için bir şeyler yapmalıyım' diye düşündüm ve işine rahat gidip gelmesi için motosiklet hediye ettik. Böyle güzel insanların sayısı o kadar azaldı ki günümüzde. Olanların da kıymetini bilmek gerek. Kendisine tekrardan insanlığı için hem kendi adıma hem de insanlık adına teşekkür ediyorum" dedi. 

BU BENİM İNSANLIK VAZİFEM

Hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve 4 yıldır Şehitkamil Belediyesi'nde görev yapan 54 yaşındaki temizlik işçisi Mehmet Koçaslan da şu ifadeleri kullandı; "Sağolsunlar. Hem belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu hem de iş adamımız Gazi Albayrak beni ödüllendirdi. Allah razı olsun. Ancak bu benim insanlık vazifem.  Bu zaten insan olarak yapmam gereken bir şey. Takdir eden herkese teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER