© Memo Haber 2022

Nizip’e yeni parklar kazandırılıyor

Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarla birçok farklı bölgeye yeni oyun ve park alanları oluşturuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatlarıyla çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan mevcut parklarda bakım ve onarım yaparken diğer yandan da mahallelerde uygun görülen alanlara yeni park alanları kazandırıyor.
İlçe genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yapılan çalışmaları yerinde gören Belediye Başkanı Mehmet Sarı, önceliklerin çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanlarının yanı sıra, yetişkinlerin kullanabileceği spor sahaları, bank ve kamelyalar yerleştirmek olduğunu söyledi.
Çalışma kapsamında yeni parklar inşa edilip mevcut parklarda bulunan oyun gruplarını yenilemeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Sarı, Şehit Emre Bakırcı Parkı’nda başlayan çalışmaları ihtiyaç duyulan her bölgede gerçekleştireceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER