Malatya deplasmanında, 3 puan 4 golle geldi
SPORBölgesel Amatör Ligi(BAL) 2. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor futbol takımı deplasmanda Malatya Yeşilyurtspor’u 4-1 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 2. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor futbol takımı deplasmanda Malatya Yeşilyurtspor’u 4-1 mağlup etti.
BAL liginin 21. Haftasında Malatya Yeşilyurtspor 1-0 öne geçtiği maçta Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'a 4- 1 mağlup oldu.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Yeşilyurtspor Teknik Direktörü İsmail Tekin maça 1:0 önde başladıklarını ve oyunu kontrol altına aldıklarını ifade ederek “Ancak arka arkaya yediğimiz gollerle devreyi 3-1 geride kapattık. 2. Yarı rakibimizi tamamen kendi sahasına hapsederek oynadık ama son saniyede yine bir duran toptan 4-1 mağlup olduk” dedi.
Tekin, gol yollarında çok etkisiz olduklarını belirterek “Kenarlardan ve ortadan getirdiğimiz ceza sahasına getirdiğimiz toplarda son vuruşu düzgün yapamadık, bu da bizim oyun içinde moralimizi bozdu ve daha çok strese girdik. Bu maçta bizi tek mutlu eden 2. yarıdaki oyunumuz ama Yeşilyurtspor’a bu mağlubiyet yakışmadı” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir