© Memo Haber 2022

Gaziantep’te 19 Mayıs güvenlik önlemleri altında kutlandı

Gaziantep’teki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.

Gaziantep’teki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.

Sabah saatlerinde Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan kutlamalar Kamil Ocak Stadyumu’nda devam etti. Polis ekipleri, sabah saatlerinde tören düzenlenen Demokrasi Meydanı ve stadyum çevresindeki yolları güvenlik amacıyla trafiğe kapattı.

Polis ekipleri kutlama alanına girenleri de kontrol noktasında üst aramasından geçirdi. Kamil Ocak Stadyumu’nda düzenlenen kutlamalara Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, askerler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından başlayan kutlamalarda Gaziantep Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğrencileri bisikletleriyle Türk Bayrağı açarak protokolü selamladı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından kutlamalar sırasında fiziksel aktiviteyi artırmak amaçlı proje kapsamında temsili olarak 100 öğrenciye toplamda ise 1167 öğrenciye bisiklet dağıtıldı. Öğrencilere bisikletlerini veren Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da bisiklete binerek stadyumda bir süre tur attı. Kutlamalar, halk oyunları ve spor gösterileri son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER